Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / Pleško Cars vabi na testne vožnje motociklov Piaggio!
plesko-cars-motoxgeneration (33)

Pleško Cars vabi na testne vožnje motociklov Piaggio!


Od začetka meseca junija je okolica Ljubljane bogatejša za nov prodajni salon in servis motociklov Piaggio. Danes in jutri vas vabijo na testne vožnje, kjer boste lahko preizkusili štiri motocikle, med drugim tudi trikolesni MP3, ki je vozen s kategorijo B. Vabljeni!

Podjetje Pleško Cars, ki je poznano po servisiranju in prodaji avtomobilov Renault je svojo dejavnost razširilo še na prodajo in servisiranje motociklov. Nov salon je lociran na Brezovici pri Ljubljani, natančneje na Tržaški cesti 426. Na testnih dnevih boste kot omenjeno lahko preizkusili štiri različne motocikle znamke Piaggio ter o njih pridobili vse potrebne informacije za morebiten nakup. Za testne vožnje bodo tako na voljo Piaggio Liberty 50 4T, Vespa GTS 300 ABS, Piaggio Beverly 350 Sport ABS, Piaggio MP3 500 LT Business ABS.

plesko-cars-motoxgeneration (31)

Pleško Cars je po novem pooblaščeni prodajalec in serviser za motocikle Piaggio, servisira amortizacijo ter MX in Enduro motorje, prodaja pa rezervne dele ter motoristično opremo znamke Parts Europe (Icon, AFX, Thor, Moose, Alpinestar, idr.), ki zastopa več kot 450 blagovnih znamk.

Na povabilo smo se odzvali tudi mi in tako preizkusili posebneža na treh kolesih, ki ga lahko vozite kar s kategorijo B. MP3 500 LT Business ABS je 500 kubični motor na treh kolesih, ki svojih 40 konjskih moči in 46,5 Nm navora preko avtomatskega CVT menjalnika prenaša na zadnje kolo. Zaradi odličnega dvokolesnega sistema spredaj motocikel samostojno stoji na mestu, v zavojih pa resnično preseneti z dobrim oprijemom in varnim nagibom. Prepričajte se tudi sami!

plesko-cars-motoxgeneration (29)

Lepo torej vabljeni v njihove povsem nove prodajne prostore, vsak delovni dan med 09:00 in 18:00, še posebej lepo pa ste seveda vabljeni danes in jutri (09:00 – 18:00), ko boste odlične motocikle lahko preizkusili tudi sami.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG