Prikaži kategorije
Domov / Novice / Novi Bentley Continental GT po vašem okusu!
AVTOBLOG-bentley-continental-gt (1)

Novi Bentley Continental GT po vašem okusu!


Nemški Bentley je v svoj konfigurator dodal še najnovejšo pridobitev znamke, model Continental GT. Kljub temu, da trenutno še ni vseh opcij, konfigurator ponuja številne možnosti personalizacije.

Bentley je pred kratkim v svoj konfigurrator vozil dodal še novi Continental GT, s tem pa bodočim kupcem oziroma navdušencem ponujajo možnost, da si ga prilagodijo povsem po svojih željah.

AVTOBLOG-bentley-continental-gtV primerjavi z prejšnjo generacijo modela, novi izgleda precej bolj robustno in kot celota tudi bolj dinamično. Nova platforma mu omogoča tudi to, da uporablja najnovejšo tehnologijo 48-voltnega sistema, ki skrbi za napajanje naprednega zračnega vzmetenja in aktivne sisteme, ki se ”sprožijo” pri morebitnem prevračanju vozila. Bentley pravi, da je Continental GT zadnje generacije v najbolj športnem voznem profilu prav zabaven za vožnjo.

AVTOBLOG-bentley-continental-gt (3)Prvi primerki bodo ekskluzivno opremljeni z 6,0-litrskim W12 bencinskim motorjem in osem-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Vse to mu omogoča, da bo najbolj optimalno izkoristil 626 ”konjev” oziroma 900 nevtonmetrov navora. Do stotice bo potreboval 3,7 sekunde, končna hitrost pa bo znašala 333 kilometrov na uro.

AVTOBLOG-bentley-continental-gt (4)Izbirate lahko med sedemnjastimi barvami zunanjosti in sedemdesetimi odetenki teh barv. Na voljo je tudi 15 različnih tepihov, petnajst kombinacij barv notranjosti in različne vrste oblazinjenja.

AVTOBLOG-bentley-continental-gt (5)Kljub vsemu, konfigurator tega modela še vedno ne ponuja vseh opcij. Le-te bodo dodajali postopoma, vseeno pa si ga lahko po svojih željah prilagodite tu.

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG