Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Aston Martin / Novi Aston Martin s 1000 konjskimi močmi…A le na vodi!
AstonMartin

Novi Aston Martin s 1000 konjskimi močmi…A le na vodi!


Novi model angleškega proizvajalca športnih vozil je tokrat namenjen za pristanišče v Monte Carlu, a ni nič manj eleganten kot cestna vozila.

Aston Martin se privaja na nove spremembe podjetja, kot so nov direktor, novo sodelovanje z Mercedesom, novi turbo motorji ter novi, dolgo pričakovani DB11. Prihaja tudi terenec, tako da imajo urnik že dodobra napolnjen. Kljub temu, pa so vseeno našli čas za oblikovanje in proizvodnjo gliserja z imenom AM37.

AstonMartin6

Pa začnimo z motorji. Na voljo sta pogona s propelerjem ali na vodni reaktivni pogon ter trije različni agregati. Osnovni model AM37 nudi par 370 konjskih dizelskih motorjev ali pa par 430 konjskih bencinskih motorjev. Najprestižnejši AM37 S pa je opremljen s parom 520 konjskih bencinskih motorjev, ki skupaj proizvedeta 1.040 konjskih moči, kar je 39 več kot originalni Bugatti Veyron. Končna hitrost je 52 vozlov oziroma 96 km/h, kar je več kot dovolj, da obdržite svoje kosilo tam spodaj, kjer mora biti.

AstonMartin3

Izdelan je v podjetju Quintessence Yachts in združuje elemente vodnih plovil ter cestnih vozil. Opremljen je z zelo avtomobilističnim volanom, zaslonom na dotik ter števci, ki izgledajo kot tisti na armaturi Aston Martina. Ima pa tudi ne-tako-zelo avtomobilistične dodatke, kot so elektronski sistem spuščanja sidra ter platformo na zadnjem delu za lažji skok v morje. Ima tudi klimatsko napravo, zamrzovalnik in kavomat ; vse je možno opravljati prostoročno. “Bimini” pokrivalo poskrbi, da vse ostane na svojem mestu ter na varnem, ko ste zasidrani in odsotni. Ima tudi prepoznavo prstnih odtisov, kot nadstandard pa sta tu še koktejl bar in podvodne luči.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


Komentiranje je zaključeno.

AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG