Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Nova tehnologija starodobne oblike za Shelby navdušence
Revology_Shelby350 (8)

Nova tehnologija starodobne oblike za Shelby navdušence


Revology je na SEMA salonu predstavil prerojen primerek 1966 Ford Shelby Mustanga s popolnoma novo tehnologijo in pristno starodobno obliko. Seveda pa je temu primerna tudi cena.

Revology Shelby GT350 na prvi pogled izgleda čudovito ohranjen pristen primerek ameriškega mišičnjaka iz leta 1966, vendar pa ob bolj podrobnem pogledu opazimo temeljite spremembe. Revology je tako ohranil le tradicionalno obliko ter zamenjal praktično vse sestavne dele vozila. Opremljen je z novim, modernim 5-litrskim Coyote V8 motorjem, ki je povezan s Tremec šest-stopenjskim ročnim menjalnikom. Preko Eaton diferenciala z omejenim zdrsom poganja zadnji dve kolesi in nudi pristne občutke ameriške moči.

Revology_Shelby350 (7)

Opremljen je tudi z Wilwood zavorami, platišči s tradicionalnimi petimi kraki in Potenza S-04 pnevmatikami ki skupaj poskrbijo za avtentičen videz. V notranjosti ima z LED svetili osvetljeno armaturno ploščo, na voljo pa je tudi Pioneer zaslon z navigacijo ali info-zabavnim sistemom. Cena tega čudovitega primerka pa je seveda malce višja kot cena originalnega vozila. Kar 187.500 dolarjev je potrebno odšteti za ta primerek v ZDA, kar pomeni da bi se v Evropi cena lahko povzpela tudi nad 200.000 evrov.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG