Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Dacia / Nova Dacia Duster hoče ponoviti zgodbo o uspehu
2017 - Nouveau Dacia DUSTER

Nova Dacia Duster hoče ponoviti zgodbo o uspehu


Po sedmih letih proizvodnje, je obstoječo generacijo zamenjala popolnoma nova Dacia Duster, ki bo kupce privabljala z novimi aduti in preverjenim receptom.

Premierno bo sicer predstavljena na frankfurtskem avto salonu, nova generacija pa bo skušala še bolj utrditi sloves znamke in nadaljevati uspeh prejšnje generacije.

2017 - Nouveau Dacia DUSTERNa sprednjem koncu se bo ponašala s kromirano masko, tudi žarometi so nekoliko širši, tokrat tudi z značilnimi LED dnevnimi lučmi, agresivnejšim sprednjim odbijačem in srebrno zaščito podvozja, ki je sicer izdelana iz materiala, ki je odporen na praske. Plastične obrobe karoserije so črne barve, zadnje luči pa so na prvi pogled podobne tistim iz Jeepa Renegade. Strešni nosilci so aluminijasti, nova je paleta barv zunanjosti, 17-palčna aluminijasta platišča in bogat spisek serijske oziroma dodatne opreme.

2017 - Nouveau Dacia DUSTERDacia pravi, da so sprednje vetrobransko steklo za 100 milimetrov pomaknili naprej, prav tako so zvišali naklon, kar pomeni, da je v notranjosti nekoliko več prostora. Žal zaenkrat še ni razkritih fotografij notranjosti, katero pri znamki opisujejo kot najbolj kvalitetno in opremljeno v dosedanji ponudbi znamke.

Več podrobnosti bo razkritih čez dva tedna, saj trenutno še ni informacij o platformi, motorni ponudbi, serijski opremi in asistenčnih sistemih, katere bo proizvajalec razkril v Frankfurtu.

2017 - Genèse Design Nouveau Dacia DUSTER

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG