Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Nov Ford GT zopet le izbrancem. Zahtevajo le …
Ford_GT

Nov Ford GT zopet le izbrancem. Zahtevajo le …


Kot v prvi generaciji legendarnega Ford GT-ja tudi zdaj le-ta išče in sprejema naročila posameznikov, ki si želijo biti novi ponosni lastniki nove generacije mišičnjaka.

Tukaj si lahko oblikujete svojega GT-ja in se prijavite med peščico 500 ljudi, ki bodo izbrani kot primerni lastniki vozila Ford GT. Cena vozila je 400.000 €, vendar to ni dovolj za lastništvo tega superšportnika. Skupina žirantov bo v naslednjih tednih izbirala primerne kandidate, nekateri izmed njih morda prav ta trenutek izpolnjujejo prijavnico. Kaj pa podjetje Ford išče v novih lastnikih? Celoten postopek naročila je s fotografijami vprašanj opisan spodaj, v angleškem jeziku, saj slovenščine ni med možnostmi.

Najprej si izberete državo, kjer bi lahko prevzeli vozilo. Na seznamu je 19 držav, kar 12 med njimi je evropskih. Ironično dostava ni možna v Rusiji, Avstraliji, na Japonskem, v Afriki ter južni Ameriki.

Ford-GT-Application-INLINE1

Nato je potrebno izpolniti osebne podatke;  ime, priimek, naslov, e-poštni naslov, delovno mesto ter mobilna številka. Po uspešni izpolnitvi pa se pokaže okence, kjer označite svojo povezavo s podjetjem Ford ter trenutnim sodelovanjem.

Ford-GT-Application-INLINE2

Kdor se je uspešno prijavil, ga bo kontaktiral predstavnik podjetja Ford ter ga vodil skozi proces naročila. Ta predstavnik bo potem sodeloval z izbranim distributerjem Fordov po naročnikovi želji, oziroma z lokalnim distributerjem za zaključek naročila in dostave. Še pred dostavo pa je potrebno izpolniti še nekaj okenc. Že naslednji je o izbranem distributerju.

Ford-GT-Application-INLINE3

Prav tako kot Ferrari bo Ford dal prednost tistim, ki so že lastniki njihovih vozil, še posebej tistim, ki so lastniki predhodnega Ford GT-ja. Očitno je boljše, da imate več GT-jev, saj imate tako več možnosti,  da Vas izberejo.

Ford-GT-Application-INLINE4

 

Kot kaže, je Ford zainteresiran tudi za posameznike, ki dejansko vozijo svoj primerek vozila in ga ne hranijo le kot spominek v brezzračni komori, imenovani tudi zasebna zbirka.

Ford-GT-Application-INLINE5

Nato se pojavijo okenca, kamor vpišete, kateri primerek zgodovinsko pomembnega Forda si lastite v svoji zbirki.

Ford-GT-Application-INLINE6

Fordovi partnerji, ki trenutno uporabljajo floto vozil Ford, morajo v spodnjih prostorih opisati razmerje, ki ga imajo s proizvajalcem avtomobilov, kot ga imajo distributerji, predstavniki ter strateški partnerji.

Ford-GT-Application-INLINE7

Zdaj pa lahko delite svoje izkušnje z dobrodelnostjo. Sicer Ford pravi, da bodo vsi kupci morali podpisati pogodbo, da svojega primerka GT-ja ne bodo prodali, vendar še ni jasno, ali so kupci omejeni tudi glede dobrodelnih namenov. Želijo pa vedeti zgodovino dobrodelnosti kupcev.

Ford-GT-Application-INLINE11

Naslednji korak je pa za zbiratelje vozil. Ford je ob tem koraku tudi previdno povprašal o interesu posameznih zbirateljev, saj je potrebno izpolniti polja glede na lastnikovo mnenje o pomembnosti vozil, ki jih ima v zbirki.

Ford-GT-Application-INLINE12

V naslednjem koraku pa lahko poveste vsem svojim prijateljem na družabnih omrežjih, da ste oddali prijavnico za novega Ford GT-ja.

Ford-GT-Application-INLINE13

Ne glede na vsa zasebna vprašanja pa si Ford očitno pri tem modelu želi, da ga imajo v lasti le ljudje, ki bodo izkoristili njegov potencial. Naslednji korak je vnašanje izkušenj v motoršportu in dirkanju.

Ford-GT-Application-INLINE14

Za konec pa lahko pošljete še svoje osebne razloge, zakaj bi bili vi primerni za omenjeno vozilo. To lahko storite preko fotografij, videoposnetka, objavljenega na YouTubu, ali kako drugače.

Ford-GT-Application-INLINE15

 

Torej, če si želite veliko moči in tokrat tudi dinamično, športno vožnjo, zdaj veste, kako si lahko naročite svoj primerek Ford GT-ja. Potrebujete le malo sreče pri žiriji in “pičlih” 400.000 €.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG