Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Nogometni klub Leicester postregel BMW i8 igralcem
CARS AT lCFC. aLL PLAYERS GET A NEW bmw I8.PICTURE Beth Walshcopyright

Nogometni klub Leicester postregel BMW i8 igralcem


Nogometaši Leicester City-a so dobili prijetno nagrado, za njihovo odlično igro in zmagovalnim naslovom lanskoletne Lige Prvakov.

Božičnica, bonus, nagrada, marsikaj popestri delovno razmerje med delodajalcem in delavcem. Nogometni klub Leicester City FC pa je naredil korak več in podaril svojim igralcem, vsakemu 120,000€ vrednega BMW i8. Vsi so bili v značilni modro-črni kombinaciji in pripravljeni na prevzem pred King Power stadionom. Več kot 2 milijona evrov vredno floto vozil je lastnik nogometnega kluba Vichai Srivaddhanaprabha podaril svojim 19 izbrancem, ki so lansko leto osvojili naslov prvakov Lige Prvakov. Poleg čudovitih BMW-jev pa bo med igralce porazdeljenih več kot 7,5 milijona evrov. Zdaj pa nogometaši, hitro na trening.

BMW_i8_Leicester (2)

BMW i8 je napredno revolucionarno hibridno vozilo, ki je ob enem tudi športno pripravljen coupe. Poganja ga 1.5-litrski 3-cilindrski turbo motor, ki s pomočjo električnega motorja, skupno proizvedeta 362 konjskih moči. To se morda ne sliši veliko, vendar je nepredstavljiva moč navora, ki ga proizvede električni motor dovolj zmogljiva, da pospeši vozilo do 100km/h v 4.4 sekundah. Oblika vozila je zelo privlačna in je oblikovan glede na obliko kaplje, ko pada z neba skozi zrak. Tako je tudi BMW pripravljen za optimalno potovanje in pridobivanje hitrosti.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG