Prikaži kategorije
Domov / Zabava / Nič več oddaje The Grand Tour!
AVTOBLOG-no-more-Grand-Tour (3)

Nič več oddaje The Grand Tour!


Amazon naj ne bi imel namena podaljšati pogodbo z Clarksonom, Hammondom in Mayem za četrto sezono oddaje The Grand Tour je poročal Daily Mail.

Ko so Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May leta 2015 podpisali pogodbo z Amazonom, je ta veljala za tri sezone oziroma 36 epizod. Dve uspešni sezoni sta že mimo za naprej pa ne izgleda, da bi blo Amazonu v interesu podaljšati sodelovanje. Britanski tabloid poroča, da je Clarkson že vložil prošnjo za novo službo kot voditelj oddaje ‘Kdo hoče biti milijonar’, ko se po tretji sezoni zaključi njegova vloga kot voditelj oddaje The Grand Tour.

Ničesar ni kar bi namigovalo, da bodo naredili še eno sezono. Nihče ni podpisal ničesar, zato se tudi zaposleni sprašujejo kam bodo šli, ko se snemanje dokončno zaključi,” je dejal zanesljiv vir. Clarkson je zavrnil kakršno koli komentiranje, medtem ko je glavni producent oddaje Andy Wilman odgovoril, da je ekipa trenutno preveč fokusirana na snemanje tretje sezone.

AVTOBLOG-no-more-Grand-Tour (1)

The Grand Tour je leta 2016 sprva nekoliko težko shodil, saj so bila pričakovanja velika, veliko pa je bilo tudi komičnih vložkov, ki so hitro zastarali in postali preveč predvidljivi kot naprimer ‘Ameriški dirkač’ in ‘Celebrity Brain Crash’. Druga sezona je na srečo to opustila in je kot celota delovala mnogo bolje zato si je ta trojica še enkrat priigrala naslov najboljše avtomobilistične oddaje na svetu.

AVTOBLOG-no-more-Grand-Tour (5)

Vir: The Daily Mail
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. Housepress says:

    Thanks so much Nicole!

AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG