Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Nespametno hitra vzvratna vožnja…v parkirni hiši!
porsche-accident-01

Nespametno hitra vzvratna vožnja…v parkirni hiši!


Voznik športnika je prejel zelo poučno lekcijo: iz parkirnega mesta vzvratno nikoli ne pelji prehitro…sploh v polni parkirni hiši z nazaj dokaj nepreglednim Porschem.

Skoraj vsakemu se je že zgodilo, da je med vožnjo po nesreči izbral napačno prestavo oziroma zamešal zavorni in pedal za plin. Nihče seveda ni popoln, redko pa vidimo, da taka nesrečna napaka vodi v nezgodo, kot jo je doživel voznik nemškega športnika. Posnetek namreč prikazuje voznika Porscha, ki je pred nekaj dnevi iz parkirnega mesta v singapurski parkirni hiši zapeljal nekoliko prehitro in, kot kaže posnetek, skoraj s polnim plinom.

porsche-accident-02

Kaj je razlog trčenja, ni znano. Je voznik zamenjal pedal za plin in zavoro? Je vozil avtomobil z ročnim menjalnikom in bil preveč radodaren s plinom? Kakorkoli že, ta nemški lepotec bi bil lahko resno poškodovan, kar pa iz posnetka ni razvidno. Prav tako voznik, ki vsaj na kameri ne izgleda poškodovan.

In ravno voznikovo stanje je edino pozitivno v nastali situaciji. Pazite, kaj počnete za volanom, saj se lahko podobne napake končajo precej huje.

Varno in po pameti!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG