Prikaži kategorije
Domov / Novice / Nekdanji direktor BBC pravi da je storil napako glede Clarksona
The Ceremonial Funeral Of Former British Prime Minister Baroness Thatcher

Nekdanji direktor BBC pravi da je storil napako glede Clarksona


Nekdanji direktor BBC Mark Thompson pravi da je storil napako, ko je odpustil glavnega voditelja oddaje Top Gear, Jeremy Clarksona.

Po incidentu ki ga je zanetil glavni voditelj oddaje Top Gear, Jeremy Clarkson pred več kot letom dni, je zdaj takratni direktor BBC razkril da je storil napako ko je odpustil priljubljenega voditelja. Mark Thompson je bil takratni direktor, ki je odločil da Clarksonu ne bo dal možnosti podaljšati pogodbe, zaradi česar sta dala odpoved tudi Clarksonova so-voditelja James May in Richard Hammond. Thompson je povedal:”Clarkson je lahko zelo objektiven človek in to pravim kot prijatelj. Mislim da ljudje nebi smeli udarjati svojih sodelavcev – težko jih je ohraniti v tem primeru. Vendar menim da si Clarksonovega talenta BBC nebi smel privoščit izgubiti.”

Clarkson_BBC (3)

Jeremy Clarkson na nasproti strani pa je v nedavnem intervjuju povedal da je vesel da je prišlo do takega razpleta dogodkov, saj bi v nasprotnem primeru Top Gear nadaljeval klasično zgodbo, do neizogibnega propada. Tako bomo sedaj ljubitelji avtomobilizma dobili še eno dodatno avtomobilistično oddajo, ki jo bodo s skupnimi močmi ponovno vodili Clarkson, Hammond in May. The Grand Tour je naslov nove oddaje, ki bo že čez nekaj tednov predvajana na Amazon Prime.

Clarkson_BBC (2)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG