Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Naprodaj je 18 let star Mercedes Michaela Schumacherja!
mercedes-e55-amg-michael-schumacher (11)

Naprodaj je 18 let star Mercedes Michaela Schumacherja!


Prodaja se kar 18 let star Mercedes, ki je bil nekoč v lasti Michaela Schumacherja. Kakšne znesek je potrebno odšteti zanj?

Mercedes-Benz E55 AMG je čudovit, 18 let star avtomobil, ki pod pokrovom skriva 5,5-litrski osemvaljni motor in premore 354 konjskih moči. Vse lepo in prav dokler ne pridemo do cene. Ta znaša ogromnih 120 tisoč evrov in sicer zaradi dejstva, da je bil leta 1998 njegov prvi lastnik voznik F1, Michael Schumacher.

mercedes-e55-amg-michael-schumacher (6)

Avtomobil se prodaja v Berlinu, prodajalec pa navaja, da je bil njegov prvi lastnik ravno voznik F1, ki je takrat vozil za Ferrari. Avtomobil naj bi bil zelo dobro ohranjen, imel naj bi vso originalno opremo, prevoženih 198 tisoč kilometrov, velik 5,5-litrski V8 s 354 konji povezan s samodejnim menjalnikom pa naj bi še vedno tekel zelo lepo.

mercedes-e55-amg-michael-schumacher (2)

Iz zgodovine vozila je razvidno, da je bil sprva registriran v Švici, prodajalci pa obljubljajo tudi dokaze o Schumacherjevem lastništvu.

Avtomobil je resnično lep, dobro ohranjen in spada med najhitrejše karavanske avtomobile. Je torej cena 120 tisoč evrov sprejemljiva?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG