Prikaži kategorije
Domov / Novice / Najdražje pnevmatike na svetu so narejene iz koščkov…
Najdražja_pnevmatika (1)

Najdražje pnevmatike na svetu so narejene iz koščkov…


Guinnessova knjiga rekordov je podelila naslov za najdražjo pnevmatiko na svetu, ki je okrašena z najdražjimi materiali na svetu.

Le nekaj sto kilometrov severno od senzacionalnega Abu Dhabija, v Perzijskem zalivu so podelili naslov za najdražji set pnevmatik na svetu. V osnovi gre za običajne pnevmatike, ki imajo dodana dva izmed najdražjih materialov na svetu. Zlato in 24-karatni diamant sta redka, draga, priljubljena materiala, vendar tudi popolnoma neuporabna na pnevmatiki.

Najdražja_pnevmatika (4)

Podjetje Z Tyre pa ju je uporabilo za uspešno promocijo, saj pnevmatike dosegajo vrednost v višini 535.000 evrov in bodo prodane na dražbi. Podjetje tudi trdi, da bodo izkupiček namenili v dobrodelne namene.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG