Prikaži kategorije
Domov / Novice / Najbolj mirna reakcija po prevračanju vozila na glavo
najbolj-mirna-prometna-nesreča (4)

Najbolj mirna reakcija po prevračanju vozila na glavo


Po burnem prevračanju vozila zaradi izogibanja nasproti vozečega avtomobila voznik odreagira presenetljivo mirno. Je to povsem običajen odziv angleških voznikov?

Običajno smo ljudje ob nepričakovanih nesrečah pretreseni, šokirani in ostanemo brez besed. Voznik Toyote Yaris, ki se je prevrnila na glavo pa je odreagiral povsem mirno, po končanem prevračanju vozila pa izrekel še zelo mirno izjavo.

najbolj-mirna-prometna-nesreča (1)

Zaradi nasproti prihajajočega vozila na njegovem pasu je zavrl, ob blokadi koles pa je njegovo Toyoto Yaris zaneslo v kamnito steno ob robu vozišča, kar je povzročilo, da se je avtomobil prevrnil na streho, po končanem prevračanju pa obstal na boku. Kamera v potniški kabini je vse skupaj seveda posnela, najbolj pa preseneti voznikova mirna reakcija po zelo adrenalinski in strašljivi izkušnji.

Na srečo voznik ni utrpel hujših poškodb, je pa zato toliko slabše odnesel njegov star avtomobil, ki je bil ocenjen na totalko. Voznik, ki je povzročil nesrečo se je vrnil na kraj nezgode in govoril s policijo.

Kako bi vi odreagirali na takšno strašno nesrečo?

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG