Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Nissan / Na novo obut Nissan GT-R Godzilla!
nissan-gtr-vorsteiner-flow-forged-v-ff-103-wheels (5)

Na novo obut Nissan GT-R Godzilla!


Nissan GT-R med ljubitelji avtomobilizma vsekakor spada med tiste poželenja vredne športne avtomobile, ki so znamko povzdignli visoko v nebo. Ko za še lepši izgled vozila dodatno poskrbi podjetje Vorsteiner, pa športnik zasije v povsem novi luči!

Nissan GT-R je fenomenalen avtomobil, ki s 3,8-litrskim Twin-Turbo šestvaljnikom in 545 konjskimi močmi nariše nasmešek na obraz. In ravno zato se je moralo podjetje Vorsteiner še posebej potruditi, da so iz njega optično prikazali privlačnost in zmogljivost hkrati. Končni rezultat po dolgih mesecih dela so V-FF 103 Flow Forged platišča. Podjetje je z večjim ozirom na visoko zmogljivost kot na sam izgled ustvarilo platišča Vorsteiner V-FF 103, ki so narejena iz lahkih, a močnih zlitin, hkrati pa so ugodna poprodajna rešitev.

Zaradi prav posebne vbočenosti so platišča zelo prilagodljiva in na volja za številna vozila na ogromnem tržišču, iz njih pa “izvabijo” čudovit športni izgled. Istočasno so platišča zasnovana tako, da si prizadevajo izkoristiti najgloblji profil pnevmatike ne glede na to, ali so nameščena na sprednji ali zadnji osi. To omogoča boljše vozne lastnosti in izboljšan stranski profil skupaj z impresivnim izgledom.

nissan-gtr-vorsteiner-flow-forged-v-ff-103-wheels (2)

Ta primerek Nissana GT-R je opremljen s platišči v merah 20×10 spredaj in 20×12 zadaj, kar je največja možna širina, ki jo podjetje ponuja. Zminimalizirana je teža platišč, ki premore 10 ,4 kg spredaj in 11, 6 kg zadaj. Odtenek, v katerega so platišča odeta, se imenuje Carbon Graphite, na voljo pa so še v odtenku Patina Bronze in Mystic Black.

Kot že omenjeno, podjetje Vorsteiner poskrbi za vizualno privlačna, lahka in karseda trdna in odporna platišča. To dosežejo z uporabo kvalitetnih surovih materialov, ki jih arhitekturno sestavijo v platišče, ki je odporno na zahtevne razmere na cestah.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG