Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Rolls-Royce / Moški namerno povzročil za slabih pol milijona evrov škode
BMWBLOG-RollsRoyce-Bentley-wreck (1)

Moški namerno povzročil za slabih pol milijona evrov škode


V ameriški zvezni državi Washington, je 32 letnik s svojim vozilom namerno naredil za nekaj manj kot pol milijona evrov škode, s tem ko je uničil Bentley Continental GT in Rolls Royce Wraitha.

Vandalizem je čedalje bolj pogost tudi pri nas. Videli smo tudi že zelo drage avtomobile, ki so jih uničili nepridipravi, celo prave eksotike. Zadnji tak dogodek se je odvil v mestu Seattle v ameriški zvezni državi Washington v bentleyevi prodajalni avtomobilov. Poročila navajajo, da je policija aretirala 32 letnika, ki se je s svojo Hondo večkrat zaletel v dva avtomobila v salonu in sicer, Bentley Continental GT in Rolls Royce Wraith.

BMWBLOG-RollsRoyce-Bentley-wreck (2)

Lastnik avtomobilskega salona ocenjuje, da je škode za nekaj manj kot pol milijona evrov, oba avtomobila pa bosta verjetno za odpis, saj se pri avtomobilih takega kova pričakuje popolnost, ne popravljenih, razbitih avtomobilov. Dve priči sta dejali, da sta videli osumljenca, kako se je s svojo hondo večkrat zaletel v avtomobila, osumljenec pa je po aretaciji dejal, da ni spal že tri dni in je verjetno doživel panični napad.

Policija se s tem sicer ne strinja, saj se je zaletel večkrat in namerno, če pa bi njegova trditev držala, bi se zaletel le enkrat. Zatorej mu grozi obtožnica za vandalizem prve stopnje, ki se v zvezni državi Washington obravnava kot zločin razreda B, za kar bi obtoženi lahko dobil do 10 let zapora in kazen do 20 tisoč dolarjev, zato lahko le upa, da bodo njegovi trditvi o paničnem napadu tudi verjeli. Nam je le škoda obeh avtomobilov.
BMWBLOG-RollsRoyce-Bentley-wreck (3)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG