Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes še letos pripravlja floto električnih vozil
Električni_Mercedes_Benz (2)

Mercedes še letos pripravlja floto električnih vozil


Pričakujemo lahko pričetek nove dobe za Mercedes-Benz, konec septembra na avtosalonu v Parizu, kjer bo predstavljen prvi popolnoma električni mestni-terenec te znamke.

BMW divizija vozil z oznako i bo kmalu prejela močnega, bližnjega konkurenta. Mercedes-Benz pripravlja celotno floto novih vozil, ki bodo popolnoma električna. Kot kaže je prihodnost resnično iskriva. Prvi koncept bo predstavljen že septembra v Pariškem avtosalonu in bo popolnoma novo vozilo, sicer osnovano na Mercedes GLC. Skupno pa bodo predstavili več novih vozil podjetij Mercedes-Benz in Smart, ki bodo samosvoja, nova in ne bodo hibridne verzije že obstoječih vozil.

Električni_Mercedes_Benz (1)

Za letos so prav tako v načrtu že nov, brez emisijski Mercedesov razred B, ter dva električna Smarta. Poleg teh treh vozil in terenca, ki ga bomo srečali v Parizu, pa Mercedes pripravlja celotno serijo novih električnih vozil, za bolj okolju prijazno vožnjo. Obstaja tudi možnost, da bodo novi modeli spadali pod ime novega hčerinskega podjetja, so zapisali v Nemškem časniku Handelsblatt. 20. julija bodo tudi nadzorni pri podjetju Daimler organizirali sestanek, kjer bodo odločali o možnosti novega podjetja, ki bo imel omenjeno električno floto vozil, ki se bo predstavila na Pariškem avto salonu, konec letošnjega septembra.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG