Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz S kupe izpod rok Prior Design je eleganca z veliko mero arogance!
Mercedes-Benz S coupe - Prior Design - naslovna

Mercedes-Benz S kupe izpod rok Prior Design je eleganca z veliko mero arogance!


Če ste si do sedaj želeli potovati v velikem udobju luksuznega avtomobila obenem pa vas standardni elegantni videz dolgočasi in si želite nečesa bolj agresivnega…no pri nemškem tuning podjetju Prior Design imajo rešitev za vas v obliki ‘widebody’ predelave mercedesa razreda S coupe.

Ponavadi, se kupci avtomobila kot je Mercedes razreda S odločajo za nakup, predvsem zaradi elegance in udobja, ki ga tak velik coupe ponuja, obenem pa si jih tudi veliko ne želi zbujati pretirane pozornosti in so raje neopazni. Pri podjetju Prior Design so idejo o tej zadnji vrlini napisali na papir in vrgli v koš, saj boste z njihovim avtomobilom le redko kam prispeli neopaženi. Znebili so se elegantnega videza in avtu nadeli bolj agresivno, jezno podobo. K agresivnemu videzu najbolj pripomore širok ‘bodykit’ iz kvalitetne mešanice steklenih vlaken-duraflex, ki avtomobil zadaj razširi za celih 20 centimetrov spredaj pa za 12. Svoje doda tudi, v zadnji difuzor zelo estetsko vdelan, opcijski izpušni sistem s štirimi izpušnimi cevmi, ki poskrbi za zvočno kuliso, vredno takega videza. Celoten ‘bodykit’ dobro zaključi tudi zadnji spojler, ki je fiksen, le verjetno ne bo vsem po godu iz estetskega vidika. Za dodatno mero ekskluzivnosti vam na vašo željo, izdelajo tudi notranjost po meri.

Mercedes-Benz S coupe - Prior Design (12)

Predelave motorja in motorne elektronike ta nadgradnja PD755C žal ne zajema, si pa lahko omislite športno vzmetenje, ki avtomobil dodatno zniža in poskrbi, da pridejo 22-palčna tro-delna platišča PD4FORGED, še bolj do izraza. Če so vam iz kakršnegakoli razloga 22-palčna platišča premajhna, imate možnost izbrati tudi 23-palčna.
Vam je eleganca z agresivnim videzom všeč ali so po vašem mnenju šli predaleč?

Vir: Prior Design
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG