Prikaži kategorije
Domov / Novosti / McLaren z novo dirkaško različico 570S GT4
mclaren-570s-gt4 (6)

McLaren z novo dirkaško različico 570S GT4


Razkrivamo prve fotografije nove dirkaške različice nedavno predstavljenega McLarnovega športnika Sport Series.

To je novi 570S GT4, ki se bo kmalu pridružil modelu 570S Sprint; čudovita “nabildana” različica McLarnovega cestnega primerka, ki ima močno povezavo s Škotsko.

570S GT4 bo predstavila in uporabljala škotska ekipa Black Bull Ecurie Ecosse v prihajajoči sezoni britanskega GT avtomobilskega tekmovanja.

mclaren-570s-gt4 (2)

Tekmovali bodo na kar devetih dirkališčih, med drugim tudi na znamenitem Spa-Francorchamps. Pred tem pa bo potekalo še zahtevno testiranje dirkalnika v primernem okolju.

570S Sprint bo predstavljen v zelo kratkem času in bo namenjen za privatne dirkaške dneve in neomejen z raznoraznimi dirkaškimi zahtevami. Za neučakane je zelo zanimivo dejstvo, da se 570S Sprint lahko naknadno nadgradi v dirkaško različico GT4.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG