Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mazda / Mazda predstavlja nove dodatke za modela CX-5 in CX-3
AVTOBLOG-mazda-accessories-pack-suvs- (7)

Mazda predstavlja nove dodatke za modela CX-5 in CX-3


V kolikor ste pri modelu CX-5 in CX-3 pogrešali nekaj več športnosti oziroma agresivnosti, bodo od sedaj naprej lahko določeni kupci v Evropi izbrali ekskluzivni Aero paket, ki omenjenima modeloma doda agresivnejši izgled.

Mazda ponosno razkriva stilske dodatke zunanjosti za nedavno predstavljeni športni terenec CX-5 in nekoliko starejši model CX-3. Paket je trenutno na voljo le za prebivalce Združenega kraljestva, kupcem pa omogoča več personalizacijskih opcij.

AVTOBLOG-mazda-accessories-pack-suvs- (5)

Modelu CX-5 so namenili ekskluzivni Aero paket, ki za ceno slabega tisočaka doda sprednji podaljšek odbijača, ”letvice” na pragovih vozila in posebni zadnji odbijač. Za dobrih šeststo evrov si lahko kupci izberejo tudi LED paket notranjosti, ki vključuje osvetlitev notranjosti v LED tehnologiji, osvetljene letvice na pragovih vozila in luč pod ogledali, ki osvetli tla v obliki Mazda logotipa pred prednjimi vrati.

Dodanih je tudi nekaj praktičnih pripomočkov, kot so recimo strešni nosilci, Thule kovčke in varnostni paket. Za ceno 500 evrov je na voljo popotniški paket, odstranljiva vlečna kljuka stane slabih 800 evrov ter priročen nosilec za kolesa, ki stane 415 evrov.

Kupci lahko na Mazdo CX-3 dodajo enake pakete, le za različno ceno, ki je v skorajda vseh primerih nekoliko manjša. Čeprav je malo verjetno, da bi se omenjeni paketi znašli tudi v Sloveniji, obstaja kanček upanja, da bo vsaj nekaj teh kmalu na voljo tudi pri nas.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG