Prikaži kategorije
Domov / Novice / Matt LeBlanc bo sovoditelj novega Top Geara!
tg-01

Matt LeBlanc bo sovoditelj novega Top Geara!


Morda vam ime Matt LeBlanc sprva ne pomeni ravno veliko. Če pa vam omenimo, da je njegovo bolj znano ime tudi Joey Tribbiani iz serije Friends (Prijatelji), se bo mnogim kar nasmihalo ob misli nanj. Zmeden, prisrčen in očarljiv komični lik bi lahko bil ravno pravšnji za vodenje nove oddaje Top Gear.

Dame in gospodje! Top Gear je za svojega novega voditelja poleg Chrisa Evansa izbral dobro znanega igralca Matta LeBlanca, ki ga najverjetneje poznate iz ameriške serije Prijatelji.

Že v prejšnji zasedbi oddaje Top Gear se je Matt izkazal kot najhitrejši voznik pri tako imenovani kategoriji Star in a Reasonably Priced Car, kjer so se slavne osebnosti s Kio Cee’d pomerile na slavni Top Gear progi. Takrat je Matt, zelo velik ljubitelj avtomobilizma, postavil najboljši čas, ki znaša 1 minuto in 42,1 sekunde. Sedaj pa nas je presenetil z novico, da bo 8. maja, na premierni dan, tudi on prisoten kot sovoditelj oddaje.

tg-03

“Kot navdušenec na avtomobili in velik oboževalec Top Geara sem počaščen in navdušen nad dejstvom, da bom del novega poglavja te legendarne avtomobilistične oddaje. Kako razburljivo!” je za medije povedal Matt.

Chris Evans ob naznanitvi njegovega novega sodelavca pravi: “Matt je vseživljenjski navdušenec nad avtomobilizmom in zato sem zelo vesel, da se nam bo pridružil. Razpravljanje o avtomobilih pred kamerami je sanjska služba in prepričan sem, da bova oba polna idej za nadaljne dogodivščine. Ne morem več čakati, da nama producenti zaupajo, kaj vse bomo letos še posneli!”

Matt seveda ni popolni neznanec oddaje Top Gear. Po postavljenem osupljivem rekordu se je vrnil z namenom, da preizkusi novo Kio Cee’d v primerjavi s staro, z McLarnom MP4-12C je zapeljal skrivnostnega Stiga, nedavno pa predstavil tudi samostojno oddajo Top Gear: The Races.

Novemu Top Gearu, ki bo na sporedu od 8. maja letos, se očitno obeta zanimiv razplet.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG