Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Land Rover / Lumma Design: Kot da Velar ni dovolj ‘hud’ že sam po sebi
AVTOBLOG-RR-Velar-by-Lumma-Design (6)

Lumma Design: Kot da Velar ni dovolj ‘hud’ že sam po sebi


Tuning podjetje Lumma Design, se je tokrat lotilo predelave Range Rover Velarja, ki po njihovem tretmaju izgleda še bolje.

Najprej zagotovo opazimo poudarjene blatnike, ki avtomobil na vsako stran razširijo za okoli 30mm. Zahvaljujoč lepilu, ki se uporablja za montažo, je le ta enostavna, končni produkt pa omogoča direktno montažo posebnih Lumma 22 ali 23 palčnih platišč, ki izjemno lepo pristojijo avtomobilu. Poleg tega, celotna predelava zajema še novo prednjo masko, ki se lepo ujema z zadnjim ‘lip’ spojlerjem, pokrovi ogledal in zadnjim difuzorjem. V kolikor želite standardno ‘sport’ prednjo masko, vas bo to stalo dodatnih 419 €.

Prej omenjeni trodelni zadnji spojler, bo vašo denarnico olajšal za 534 € , razširitve blatnikov pa vas bodo stale precej zajetnih 1.749 €. Cene platišč se gibljejo med 986 € za set črnih 22 palčnih platišč in 1.254 €, kolikor stane set mat črnih 23 palčnih platišč.

AVTOBLOG-RR-Velar-by-Lumma-Design (8)

Nekaj je sprememb tudi v notranjosti, kjer si lahko izberete aluminijaste stopalke, posebno oblazinjenje, športni volan, posebne sedeže in celo preproge, z izvezenim logotipom Lumma Design. Poleg kozmetičnih dodelav imajo v prihodnosti namen ponuditi tudi zmogljivostne nadgradnje, ki pa bodo zajemale tako dizelske, kot tudi bencinske agregate, kar bo izjemno dobrodošlo, da bo Velar by Lumma Design tudi šel tako dobro, kot izgleda.

AVTOBLOG-RR-Velar-by-Lumma-Design (1)

Fotograf: Lumma Design
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG