Prikaži kategorije
Domov / Novice / Le vprašanje časa je bilo, a zdaj so tu. Pokemon avtomobili!
Pokemoni (1)1

Le vprašanje časa je bilo, a zdaj so tu. Pokemon avtomobili!


Po neopisljivo uspešni prepoznavnosti igre Pokemon Go, smo lahko le pričakovali kdaj bodo ljudje polepili svoje avtomobile v barve in odtenke raznih Pokemonov. Zdaj pa so prve skice že na voljo.

Do zdaj smo verjetno že vsi slišali za nenavadno obsesijo nad novo igrico Pokemon Go, ki spremeni dolgočasno resničnost sveta in jo preko aplikacije na pametnem telefonu razširi v bolj zabavno v kateri na vsakem koraku vladajo male zverinice imenovane Pokemoni. Simpatična mala bitja so prevzela svet in le vprašanje časa je bilo, kdaj bodo prevzeli tudi svet avtomobilizma. Pred kratkim se je to zgodilo z objavo prvih skic s poslikavami raznih Pokemonov. Vse od najnovejšega Lamborghini Huracana, do starinskega Volkswagnovega avtodoma je že na voljo na predogled. Pa bi bili atraktivni tudi v resničnem svetu?

Pokemoni (2)

Bulbasaur je značilne zelene barve in obožuje naravo. Ravno nasprotno pa Lamborghini Huracan s svojim V10 motorjem in 610 konjskimi močmi ne nosi ravno “zelenega” naslova. Prav to pa ironično izboljša videz s privlačnim odtenkom s temnejšimi vzorci. Nosi vzdevek Bulbaghini in z rdečimi žarometi brez dvoma straši konkurenco superšportnih vozil.

Pokemoni (4)

Naslednji je zgoraj omenjeni Volkswagnov avtodom, ki je osnovan na mali gosenici Caterpie. Velike oči in rjavkaste tipalke so kot narejene za velike žaromete avtodoma in vzorec sprednjega dela. Ohranja tradicionalen sloves zabavnega potovalnega vozila in s tako poslikanim primerkom bi se z veseljem odpravil na izlet in lov Pokemonov.

Pokemoni (5)

Clubpok je naziv tega rožnatega Minija, ki si deli ime s počasnim Pokemonom Slowpok. Za razliko od male zverce pa Mini Clubman ni ravno počasen. Že v produkcijskih barvah Mini izgleda živahno zato verjamem da bi podjetje dovolilo serijski model s tako poslikavo kot na zgornji fotografiji.

Pokemoni (3)

To je pa divji Porsche 911 Parerras, ki nosi barve malega rakca imenovanega Paras. Kot pri zgornjem avtodomu ima tudi Porsche velike žaromete, ki se skladajo z velikimi očmi Parasa. Barvni odtenek sicer ni zelo atraktiven, vendar pa je barva stranskih ogledal kot ulita za ta ultimativni voznikov dirkalnik.

Pokemoni (1)

Kot zadnji pa se predstavi najbolj znan Pokemon, Pikachu. Glede na sposobnosti rumenega malčka bi mu mogoče bolj ustrezala poslikava električne Tesle, saj ima Pikachu električne sposobnosti, vendar pa se zelo dobro prilega tudi Fiatov mali 500. Zelo simpatična kombinacija obeh primerkov, ki bi se zelo dobro znašla tudi v resničnem svetu.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG