Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Koncept Serije 8 v novi fotogaleriji izgleda še bolje
AVTOBLOG-BMW-8SeriesConcept- (1)

Koncept Serije 8 v novi fotogaleriji izgleda še bolje


BMW je z nedavnim razkrtijem luksuznega dvovratnega kupeja na najbolj ikonskem hotelu Concorso d’Eleganza Villa d’Este presenetil vsakega posameznika, danes pa so se na spletu pojavile še dodatne fotografije!

BMW je koncept serije 8 že pretekli teden razkril na Concorso d’Eleganza Villa d’Este, najbolj ikonskem hotelom na svetu. Občinstva ni presenetil zaradi tega, ker koncepta tam ne bi pričakovali temveč zato, ker so bili presenečeni nad njegovim prečudovitim dizajnom. Kljub temu, da gre le za koncept, nam prikazuje smernice, katere bo po vsej verjetnosti vsebovala tudi produkcijska različica serije 8. Nova serija 8 bo predstavljala tudi zmogljivo različico M8, ki je verjetno najbolj težko pričakovan model v tej novi seriji.

AVTOBLOG-BMW-8SeriesConcept- (5)

BMW koncept serije 8 se ponaša z mogočno zunanjostjo, ki se odlično ujame z tradicionalnima sprednjima dvema ‘ledvičkama’. Zadnji spojler je lepo  integriran v zadnji del vozila, strešna linija pa se elegantno spušča proti zadku. Tudi veliki zračniki na sprednjem odbijaču in velik zadnji difuzor le potrjujeta, da bo serija 8 najelegantnejša in najlepša v BMW modelni ponudbi.

AVTOBLOG-BMW-8SeriesConcept- (4)

Nova serija 8 bo voznikom zagotavljala dinamično vožnjo z najnaprednejšim podvozjem v zgodovini nemškega proizvajalca BMW, serija 8 pa se bo kosala z Mercedes-Benz S Coupe. BMW serijo osem in M8 razvija hkrati, na spletu pa že krožijo govorice o prihajajočem GTE dirkalniku, ki bo razkrit konec januarja 2018, na dirki ”Daytona 24 Hours”. BMW bo serijo osem uradno rakril v začetku leta 2018.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG