Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Peugeot / Kateri je najboljši, Peugeot 3008, Toyota C-HR ali SEAT Ateca?
AVTOBLOG-seat-ateca-toyota-c-hr-peugeot-3008-primerjava-test (5)

Kateri je najboljši, Peugeot 3008, Toyota C-HR ali SEAT Ateca?


Peugeot 3008, Toyota C-HR in SEAT Ateca predstavljajo največ prodanih primerkov v segmentu kompaktnih športnih terencev, zato so se pri CarWow lotili podrobne primerjave.

Prav vsi se zavedamo, da so kompaktni športni terenci najbolj priljubljeno novo vozilo v Evropi zadnjih nekaj let. Popularnost križancev na naših cestah iz meseca v mesec narašča, nič pa ne kaže na to, da bi se trend ustavil. Dandanes ima že skorajda vsak proizvajalec v svoji ponudbi vsaj enega, ki bi ga lahko opisali z zgornjimi besedami.

AVTOBLOG-seat-ateca-toyota-c-hr-peugeot-3008-primerjava-test (1)

Toyota C-HR predstavlja pogumno potezo, saj že po izgledu močno izstopa v primerjavi s konkurenco. Z modelom C-HR so se pri Toyoti želeli ”otresti” predsodka o ”nezanimivh” vozilih, kar jim je zagovoto uspelo.

AVTOBLOG-seat-ateca-toyota-c-hr-peugeot-3008-primerjava-test (2)

SEAT je šele pred kratkim vstopil v segment športnih terencev, Ateca pa med tekmeci izstopa po odlični vodljivosti, ki je bolj na strani kombilimuzin kot konkurenčnih mestnih terencev.

AVTOBLOG-seat-ateca-toyota-c-hr-peugeot-3008-primerjava-test (4)

Peugeot je svoj model 3008 v novi generaciji povsem postavil na glavo, če je 3008 prej označeval nezanimivega enoprostorca, zdaj označuje kompaktnega športnega terenca, ki je med drugim osvojil tudi naziv evropskega avtomobila leta.

AVTOBLOG-seat-ateca-toyota-c-hr-peugeot-3008-primerjava-test (3)

Kateri izmed njih predstavlja najboljši nakup? Podrobne primerjave v spodnjem videoposnetku se je lotil CarWow.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG