Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Kako iz VW T-Roc SUV-a narediti atraktivno kombilimuzino
AVTOBLOG-VW-T-Roc-tunning (3)

Kako iz VW T-Roc SUV-a narediti atraktivno kombilimuzino


Nekateri pravijo, da majhni SUVi niso nič drugega kot povišane kombilimuzine z občasnim opcijskim štirikolesnim pogonom, primer tega spuščenega VW T-Roca pa to le še potrjuje.

Glavni krivec za nov videz modela VW T-Roc je seveda avstrijsko zračno vzmetenje LowRider, ki je popolnoma izničilo originalni crossover videz in mu nadelo bolj kombilimuzinsko preobleko, saj avtomobil izgleda kot zanimivejša različica VW Pola. Seveda lastnik tega avtomobila ni ostal le pri predelavi vzmetenja, saj se je najprej obrnil na podjetje Dotz in pri njih naročil set 20 palčnih platišč z oznako CP5 Dark. Platišča so posebna zato ker ponujajo asimetrično petkrako postavitev, naročite pa jih lahko v množici različnih dimenzij začenjši s 16 palčnimi, ki stanejo le 504 € za celoten set štirih platišč.

Če poleg tega dodate še delno polepitev vozila z barvo imenovano ‘Satin Sheer Luck Green‘ in rdeče pobarvane čeljusti vozila, ste uspešno transformirali majhnega crossoverja v nekoliko nenavadno mestno kombilimuzino. Saj vemo, da smo to že omenili pa vendar še vedno ne moremo razumeti, zakaj si lastnik ni že v začetku omislil VW Pola, VW Golfa ali morda še celo bolje, njegovega premium brata Audi A3 Sportback, če si je že v začetku želel nizek avtomobil.

Kakorkoli že vsakemu svoje, morda pa mu je bolj kot vse všeč oblika VW T-Roca, ki je roko na srce ena boljših v VW portfelju.

AVTOBLOG-VW-T-Roc-tunning (10)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG