Prikaži kategorije
Domov / Tuning / Atraktivna ABT predelava Golfa GTI sedme generacije
AVTOBLOG-ABTGolf-GTI (5)

Atraktivna ABT predelava Golfa GTI sedme generacije


Če morda niste povsem zadovoljni s svojim Golfom GTI sedme generacije, imajo pri enem najboljših nemških tuning podjetij – ABT pravo rešitev za vas.

Pri ABTju imajo veliko znanja in izkušenj s predelovanjem avtomobilov, tako da v primeru želje po višji ravni zmogljivosti, je precej velika verjetnost, da vam bodo znali pomagati. Glede na njihov spletni konfigurator, lahko 220 konjskega GTIja ‘navijejo’ vse do 315 konjskih moči, če ste seveda pripravljeni opraviti tudi večji poseg v notranje dele pogonskega sklopa. Poleg moči je ravno tako dobil tudi primerno zvočno kuliso, ki spada h takšni konjenici zahvaljujoč novemu izpušnemu sistemu s štirimi izpušnimi cevmi in športnim katalizatorjem.

AVTOBLOG-GTI-ABT

Vizualno ABT ponuja veliko dodatkov, ki bo spremenil videz nekoč dokaj običajnega avtomobila v stroj, ki bo res izstopal vsepovsod. Skoraj vsak vogal je ‘obdelan’ tako, da se lično sklada z aerodinamičnimi ABT dodatki. Spredaj je dobil nov ‘splitter’, prednjo masko in stranske pragove, zadaj pa lahko vidimo nov difuzor skupaj z drugačnim strešnim spojlerjem. Za piko na ‘i’ lahko na avtomobil dodate tudi 18 do 20 palčna platišča.

AVTOBLOG-ABTGolf-GTI (3)

ABT GTI ravno tako ‘sedi’ na bolj agresivnem vzmetenju, ki je nižje od standardnega , spredaj 20mm in zadaj 25mm. V primeru, da si želite iti še nižje, ponujajo tudi nastavljivi kit, ki omogoča znižanje med 10 in 40mm spredaj, ter med 20 in 45mm zadaj odvisno od osebnih preferenc. Ravno tako pa vam ABT zaradi povečane moči nadgradi tudi sprednje zavore, da težje pride do kakšnih kočljivih trenutkov ali pa z njimi pridobite kakšno sekundo na stezi v primeru, da svojega GTIja tudi občasno ‘sprehodite’ na kakšnem bližnjem dirkališču.

Cena je odvisna od tega, kaj si vse želite imeti na svojem Golfu, zato najbolje  kar kontaktirati ABT in povprašati za ceno, sigurno pa ni ravno poceni glede na to da samo vizualni ‘body kit’ stane 2 tisočaka.

AVTOBLOG-ABTGolf-GTI (2)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG