Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Honda / Honda Jazz z novim obrazom
AVTOBLOG-honda-jazz-fit-2018 (2)

Honda Jazz z novim obrazom


Čez nekaj mesecev bo na voljo prenovljena Honda Jazz, manjši mestni enoprostorec, ki je v bogati zgodovini že presenetil s prostornostjo.

Točno en mesec po tem, ko so se prve neuradne fotografije prenovljenega Hondinega modela Jazz pojavile na spletu, smo dočakali tudi uradno predstavitev.

AVTOBLOG-honda-jazz-fit-2018 (3)Naprodaj bo predvidoma že letos julija, že na prvi pogled pa opazimo prenovljeno sprednjo masko, sprednje žaromete z drugačno grafiko, nova odbijača spredaj in zadaj ter novi dve barvi, Helios rumeno in Fury oranžno.

Po novem bo na voljo tudi nov paket opreme, imenovam Sport, namenjen pa bo tako kot že ime pove, bolj drznim posameznikom. Le-ta naj bi se uvrščal med paketoma Trend in Elegance, kot pravi znamka, pa naj bi dodatno vseboval tako imenovane ”aero” dodatke, spredaj bo namreč imela nameščen podaljšek odbijača, difuzor na zadnjem odbijaču, kromirane nastavke izpušnih cevi, ”Sport” oznako in komplet 16-palčnih aluminijastih platišč.

HyperFocal: 0Po novem bodo lahko kupci izbirali tudi med bogatim naborom asistenčnih pomagal, s skupno besedo imenovanimi Honda Sensing. Jazz bo od sedaj naprej znala spremljati promet pred seboj in po potrebi tudi zavirati, vozilo bo ohranjala na pravem voznem pasu, samodejno uravnala hitrost z aktivnim tempomatom poleg drugih.

AVTOBLOG-honda-jazz-fit-2018 (1)Vseh informacij pri japonski znamki še sicer niso razkrili, bo pa več informacij zagotovo znanihi v prihodnjih nekaj tednih. Ob tem velja tudi omeniti, da je vprašanje, v kakšni konfiguraciji bo Jazz na voljo pri nas v Sloveniji. 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG