Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Honda / Honda Civic v barvah ježa Sonica ob 25-letnici igre
Honda_Civic_Sonic (1)

Honda Civic v barvah ježa Sonica ob 25-letnici igre


Honda je predstavila tematski primerek Civica, v poklon 25. letni obletnici igre Sonic, ki bo predstavljen na dogodku Comic-Con v San Diegu.

Vsi, ki smo odraščali v 90-ih letih prejšnjega stoletja se dobro spomnimo igrice Sonic, ki je doživela svetovno slavo z modrim, hitrim ježkom. Ob 25. obletnici igre pa je Honda pripravila prav poseben primerek Civica, ki bo možen na ogled na ameriškem slavnem dogodku Comic-Con. Značilna modro-belo-rumena poslikava je najvpadljivejša sprememba, poleg zadnjih rdeče-belih platišč, ki označujejo rdeče-bele čevlje kot jih ima Sonic, ter sprednjih rumeno-zlatih platišč, ki označujejo zlate obroče, ki jih igralci nabirajo v igri.

Honda_Civic_Sonic (2)

V prtljažniku je moč najti par 10-palčnih, 500 vatnih Rockford Fosgate globokotoncev tudi poznanih kot “sub-wooferjev”, ter par 400 vatnih ojačevalcev, ki so povezani z 32-palčnim TV zaslonom preko katerega bodo lahko navdušenci igrali znamenito igro. Na vozilu je moč opaziti tudi znižano vzmetenje za bolj športni videz.

Honda_Civic_Sonic (3)

Glede na to, da je Sonic zelo hiter ježek, ki je zmožen teči s nadzvočno hitrostjo bi lahko pričakovali, da je tematsko obarvan Civic opremljen s nadzvočnim motorjem, vendar pa ga poganja “le” 1.5 litrski turbo motor, ki proizvede 200 konjskih moči oziroma približno 20.000 ježevih moči. Obiskovalci Comic-Con v San Diegu, zavidamo Vam!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG