Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Hartmann VP Spirit, elegantni Mercedesov dostavnik
AVTOBLOG-mercedes-benz-vito-hartmann-tuning-1 (1)

Hartmann VP Spirit, elegantni Mercedesov dostavnik


Hartmannov oddelek Vansports se je tokrat lotil predelave dostavnika Mercedes Vita.

Znani predelovalec serijskih vozil, Hartmann, je predstavil novo vozilo, ki je izdelek oddelka Vansports. Tokrat so se lotili predelave Mercedesovega dostavnika z imenom Vito.

Za osnovo so vzeli različico 119 CDI Mixto, z daljšo medosno razldajo, ki meri 3,200 milimetrov in daljšim previsom. Hartmann VP Spirit pa karoseriji dodaja tudi dodatke, kot so recimo sprednji podaljšek odbijača ”splitter”, bočne letvice na pragovih (side skirts), difuzor na zadnjem odbijaču, ki je pravtako popolnoma spremenjen, ter spojler, ki je nameščen kar na strehi dostavnika.

AVTOBLOG-mercedes-benz-vito-hartmann-tuning-1 (6)Pokrovi ogledal, kljuke ter še nekaj drugih dodatkov so pobarvali v barvo vozilo, streha in sprednja maska pa sta v črni mat foliji. Le z uporabo teh dveh barv so lahko dosegli zaželjeni kontrast, ki razbije monotonost velikega vozila.

Na vozilo so namestili 19-palčna aluminijasta platišča z pnevmatikami ContiSportContact v dimenziji 245/55.

AVTOBLOG-mercedes-benz-vito-hartmann-tuning-1 (2)V notranjosti takoj opazimo A in B stebriček, pa tudi strop v črnem oblazinjenju, sedeži pa so v posebnem Gaucho črnem usnju z karo vzrocem.

AVTOBLOG-mercedes-benz-vito-hartmann-tuning-1 (9)Unikatnost v notranjosti so predelovalci dosegli tudi z z tapetami vrat v črnem usnju, dekorativni dodatki na armaturni plošči pa so prevlečeni s karbonsko folijo. Oznake Vansports.de najdemo na večih mestih v notranjosti, najbolj pa izstopajo tiste na pragovih vrat in pedalih.

AVTOBLOG-mercedes-benz-vito-hartmann-tuning-1 (10)Cene zaenkrat še niso znane, vsekakor pa menimo, da se za ceno in več informacij zagotovo lahko obrnete na podjetje Hartmann.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG