Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Ford Mustang v letu 2018 z novimi atributi
AVTOBLOG-2018-Ford-Mustang-Brochure-3 (3)

Ford Mustang v letu 2018 z novimi atributi


Razkrivamo najnovejše podrobnosti o prihajajočem prenovljenem Ford Mustangu za modelsko leto 2018.

Ford je svojega prenovljenega Mustanga javnosti predstavil že letos januarja, je bil pa vse do sedaj izjemno skrivnosten o vseh podrobnostih. Kljub temu, da gre le za prenovljen model, in bi na prvi pogled sklepali da gre v večini le za kozmetične spremembe, je novosti kar nekaj.

Sedaj bo pri 2,3-litrskem EcoBoost in večjem 5,0-litrskem V8 bencinskem motorju serijski Fordov SYNC 3 multimedijski sistem, SiriusXM Radio s 6 mesečno licenco, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, kamera za vzvratno vožnjo in sistem za klic v sili imenovan SOS Post-Crash Alert System.

AVTOBLOG-2018-Ford-Mustang-Brochure-3 (2)

Kupci bodo sedaj lahko izbirali tudi 12-palčni sistem števcev na armaturni plošči, sistem za ohranjanje voznega pasu imenovanega Lane keep assist, izboljšane blažilnike z MagneRide vzmetenjem, samodejnim menjalnikom z desetimi prestavami, glasovno vodeno navigacijo ter napreden zvočniški sistem Shaker Pro Audio System. V notranjosti bo na voljo več barv; Ceramic, Tan, Showstopper rdeči, Midnight modri ali v Ebony.

AVTOBLOG-2018-Ford-Mustang-Brochure-3 (4)

Na voljo bodo tudi nove barve zunanjosti, ki bodo vključevale tudi posebno Kona modro, Royal Crimson Metallic Tinted Clearcoat in oranžno Fury Metallic Tri-coat(kot model na fotografijah).

AVTOBLOG-2018-Ford-Mustang-Brochure-3 (5)

Zanimivo je tudi to, da so Fordovi inženirji prostor za noge spredaj povečali za okrog 1,5 centimetra, a zadaj so prostor za noge zmanjšali za kar 4 centimetre. O cenah bomo pisali še v prihodnje, saj trenutno teh podatkov še ni znanih.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG