Prikaži kategorije
Domov / Novice / DMC predstavlja karbonski paket za Bentley Bentaygo
AVTOBLOG-dmc-bentayga-gigante-1 (1)

DMC predstavlja karbonski paket za Bentley Bentaygo


Podjetje, ki se ukvarja z predelavo serijskih vozil je januarja predstavilo Bentaygo Giganta, ki se lahko pohvali s 100 ”konji” več, pred nekaj dnevi pa so razkrili še karbonski paket dodatkov zunanjosti.

Po tem, ko je podjetje DMC, ki se ukvarja s ”predelavo” serijskih vozil,  januarja predstavilo Bentaygo, ki pod motornim pokrovom skriva še dodatnih 100 ”konjev”, so se odločili, da ponudijo še za agresiven komplet zunanjih karbonskih dodatkov.

AVTOBLOG-dmc-bentayga-gigante-1 (5)

Na sprednjem delu opazimo karbonski podaljšek odbijača, prav tako pa karbon obkroža tudi zračnike na sprednjem odbijaču. Ob sprehodu okoli avtomobila, opazimo karbonske pokrove ogledal, medtem ko zadnji del krasi karbonski difuzor in ”spojler”, ki skupaj z zaključki izpušnih cevi lepo zaokroži celoten izgled vozila.

AVTOBLOG-dmc-bentayga-gigante-1 (4)

Na vozilo so namestili 24-palčna aluminijasta platišča, kljub temu, da so Bentaygo Gigante januarja sprva predstavili na 22-palčnih platiščih. Seveda so nekateri mnenja, da so ta vseeno malce prevelika, a brez dvoma na prestižnem in predvsem velikem športnem terencu izgledajo vrhunsko.

AVTOBLOG-dmc-bentayga-gigante-1 (7)

Bentley Bentayga Gigante, kot že omenjeno, pod pokrovom motorja skriva optimiziran pogonski sklop, ki razvije 705 ”konjev” in neverjetnih 1,055 nevtnonmetrov navora!

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG