Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Seat / Dekleta pozor! Seat pripravlja malega Mii-ja by Cosmopolitan
Seat_by_Cosmopolitan (1)

Dekleta pozor! Seat pripravlja malega Mii-ja by Cosmopolitan


Seat pripravlja posebno serijo mestnega malčka, ki je osnovan na Volkswagen Up!-u in bo izdelan v sodelovanju španskega podjetja in slavnega ženskega magazina Cosmopolitan.

Ob začetku letošnjega leta sta podjetji Seat in uredništvo Cosmopolitana uradno potrdili produkcijo skupnega izdelka, ki bo nosil ime Seat Mii by Cosmopolitan. Pomnimo, da je Seat že pred dvemi leti izdelal posebno serijo vozil Mii by Mango, ki je bil opremljen z unikatnimi sedeži s prevleko Alkantare in Mango šivanja, kot tudi zanko za obešalnik na predalu za rokavice. V novem sodelovanju lahko pričakujemo dokaj podobne podrobnosti in spremembe, prva med katerimi pa je vidna na prvi uradni fotografiji podjetja Seat, ki prikazuje novo obliko platišča kot ga do zdaj še nismo opazili na vozilih Seat.

Seat_by_Cosmopolitan

Mii by Cosmopolitan bo produkt partnerstva podjetja Seat in ženskega magazina Cosmopolitan. Cilj projekta je izdelati malo mestno vozilo, ki bo priročno in se bo povezovalo s potrebami “moderne ženske”. Več kot 18 mesecev sta Cosmopolitan in podjetni založnik Hearst Magazines International, porabila za oblikovanje novega vozila. Trendovski mestni malček bo uradno predstavljen ta četrtek, 15.9.2016 na Cosmopolitanovem #FashFest -u.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG