Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Alfa Romeo / VIDEO: Dedek v Alfi Romeo 4C Club Italia “nori” po Monaku!
alfa-rome-c4-club-italia (3)

VIDEO: Dedek v Alfi Romeo 4C Club Italia “nori” po Monaku!


Monako, mesto glasnih, dragih, hitrih in predvsem čudovitih avtomobilov, mesto, kamor svoje premoženje na štirih kolesih pridejo razkazovati ljudje iz celega sveta, mesto, kamor se je prišel pokazati tudi…dedek v svoji Alfi 4C CLub Italia!

Kot vsi dobro vemo, velja Monako za mesto zabavljaštva, znano pa je tudi po znameniti progi Formule 1. Na ulicah lahko opazimo še tako redke primerke avtomobilov in tudi tokrat se je pokazal prav poseben primerek po imenu Alfa Romeo 4C Club Italia, ki je omejen na le 15 enot, za še večjo atraktivnost pa je poskrbel voznik, ki je vse prej kot mlad. S pipo v ustih je nase vabil zvedave poglede turistov in mimoidočih.

alfa-rome-c4-club-italia (5)

Kot omenjeno, je Alfa Romeo 4C Club Italia športni avtomobil, omejen le na 15 izdelanih enot. Od običajne 4C se razlikuje po več delih iz ogljikovih vlaken, posebnem rdečem odtenku zunanjosti in odličnem slovenskem izpušnem sistemu Akrapovič!

Standardna Alfa Romeo 4C Club Italia sicer premore 1,75-litrski štirivaljni motor z 240 konjskimi močmi, kar na prvi pogled ne deluje veliko, če pa vam povemo, da avtomobil tehta le 895 kilogramov, se zgodba nekoliko spremeni. 4C namreč do 100 kilometrov na uro potrebuje le 4,5 sekunde ter doseže najvišjo hitrost 258 km/h.

alfa-rome-c4-club-italia (4)

Če ima torej 4C Club Italia zamenjan le izpušni sistem, mu že slednji prida nekaj dodatnih konjskih moči, dodatni deli iz ogljikovih vlaken pa ga naredijo še lažjega, kar pomeni, da je avtomobil več kot odličen in starejšemu gospodu še bolj zavidamo!

Kako hrumi po ulicah Monaka, pa si oglejte v spodnjih videoposnetkih.

Vir: Autogespot
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG