Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / BOLANA notranjost! Mercedes C43 AMG by Carlex
AVTOBLOG-Carlex-mercedes-c43-amg-interior (5)

BOLANA notranjost! Mercedes C43 AMG by Carlex


Če imate v lasti Mercedes Benz C43 AMG pa se vam njegova notranjost ne zdi niti približno dovolj posebna, zaupajte svojega konjička podjetju Carlex Design.

Podjetje Carlex Design je  ze od nekdaj poznano po ekstenzivnih in ekskluzivnih predelavah  notranjosti avtomobilov ampak menimo, da so pri tem projektu pa res dali vse od sebe. Notranjost Mercedesa C43 AMG so namreč spremenili v raj za ljubitelje temne alkantare. Tema črne tkanine z rdečimi kontrastnimi šivi se nadaljuje po celotni notranjosti od sedežev, vratnih oblog in sredinske konzole, do strehe in armaturne plošče.

Tudi vzorci so zelo dinamični in tako spremenijo povprečno športno notranjost, v notranjost vredno butičnega superšportnika, kar pa C43 AMG zagotovo ni. Poganja ga namreč 3.0 litrski twin turbo V6 pogonski agregat, ki proizvaja 367 konjskih moči in 520 Nm navora. Moč se na vsa štiri kolesa prenaša preko 9 stopenjskega avtomatskega menjalnika.

S pomočjo oprijema, ki ga zagotavlja 4MATIC štirikolesni pogon, pospeši do stotice v vsega 4,7 sekunde, končna hitrost pa znaša ‘nemških’ 250 kilometrov na uro. Številke v današnjem času niso torej nič posebnega, vam pa podjetje Carlex Design omogoča, da se vsaj voznik vedno počuti posebno. Kako tudi ne v taki notranjosti.

AVTOBLOG-Carlex-mercedes-c43-amg-interior (1)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG