Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Alfa Romeo / Bo tako izgledala naslednja Alfa Romeo 4C?
AVTOBLOG-Alfa4C (3)

Bo tako izgledala naslednja Alfa Romeo 4C?


Poročila o tem, da Alfa Romeo načrtuje na trg poslati zamenjavo modela 4C do leta 2020 se pojavljajo že vse od lanskega leta, mi pa se sprašujemo kako bo izgledala?

Avtomobil ki je tako osredotočen na voznika kot je Alfa Romeo 4C, ne potrebuje zadostovati toliko kriterijem za vsakodnevno uporabnost, kot naprimer Audi TT. Čeprav to nekatere odvrača od nakupa, pa pomaga inženirjem ustvariti avtomobil, ki je bolj fokusiran in špartanski kar lahko vodi do avtomobila z zares dobrimi voznimi lastnostmi.

AVTOBLOG-Alfa4C (1)
Zahvaljujoč ‘Marco Maltese’ smo dobili virtualni vpogled, kako bi lahko izgledala naslednja generacija Alfe Romeo 4C. Že takoj opazimo drugačen, agresivnejši prednji konec z agresivnejšimi prednjimi žarometi. Zadaj najdemo tudi drugačne zadnje luči, ki so tokrat vodoravne in ne okrogle, ter štiri izpušne cevi, namesto dosedanjih dveh. Mnogo večje so tudi stranske odprtine za zajem zraka, ki pomagajo k bolj ‘nabildanem’ videzu avtomobila.

Pokrov motorja in B-stebriček nista spremenjena, je pa oblikovalec premaknil vzvratna ogledala iz vrat na rob A-stebrička. Če sodimo le po izgledu, je oblikovalec naredil res dobro delo in ne bi imeli nič proti, če bi končna verzija res izgledala tako saj menimo, da izgleda veliko bolje kot sedanja generacija. Za konkretne podatke bomo morali še počakati, v primeru še dodatnih mehanskih dodelav pa bi lahko Alfa Romeo res imela zmagovalca.

AVTOBLOG-Alfa4C (2)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG