Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / Bo prenovljeni Renault Captur ostal najbolje prodajani mali SUV?
AVTOBLOG-Renault_Captur_01 (1)

Bo prenovljeni Renault Captur ostal najbolje prodajani mali SUV?


Trenutno najbolje prodajani mali športni ”terenec” Renault Captur, je prejel rahlo kozmetično prenovo. Pa mu bo le-ta pomagala ohraniti prvo mesto po prodaji tudi v prihodnje?

Najbolje prodajani športni terenec francoskega proizvajalca Renault, Captur je prejel milejšo prenovo, razkrili pa so tudi vse novosti.

Kozmetične prenove so minimalne, z njimi pa so pri Renaultu želeli le slediti oblikovalski politiki najnovejših terencev. Prenovljeni Captur se bo tako ponašal s prenovljenimi LED sprednjimi žarometi, novo sprednjo masko, drugačnimi odbijači tako spredajm, kot tudi zadaj. Med barvami vozila bodo kupci lahko izbirali tudi med tremi novimi, to so Atacama oranžna, Ocean modra in Amethyste črno, slednja pa bo ekskluzivno na voljo le za različico Initiale Paris. Tako kot dosedaj bodo kupci lahko izbirali tudi streho v drugi barvi, pri Renaultu pa so dodali tudi opcijo Platine srebrne barve, kar pomeni, da je novi Captur na voljo v tridesetih različnih dvobarvnih kombinacijah zunanjosti.

AVTOBLOG-Renault_Captur_01 (4)Kupci bodo med dodatno opremo od sedaj izbrali tudi stekleno streho, a le pri izbiri dvobarvne zunanjosti.

Capturja so prenovili tudi v notranjosti, kjer pa so se predvsem posvetili materialom v kabini. Nekatere elemente v notranjosti so oblekli v tkanino, tapete na vratih pa so drugače oblikovane. Luči na stropu kabine so sedaj v LED tehniki.

AVTOBLOG-Renault_Captur_01 (9)Na voljo so trije različni multimedijski sistemi, najbolj napreden se imenuje R-link Evolution s sedem palčnim zaslonom na dotik, voznika pa sproti obvešča o najnovejših infromacijah o prometu, omogoča pa tudi 3G mobilno povezavo, Android Auto in Apple Car Play.

AVTOBLOG-Renault_Captur_01 (8)Najnovejša različica, Initiale Paris, je namenjena kupcem, ki si v segmentu manjših športnih terencev želijo več prestiža. Ta bo imela kromirano sprednjo masko, srebrni spodnji del odbijača, sekvenčne LED smernike, ekskluzivno ponudbo zunanjih barv in 17-palčna aluminijasta platišča. V notranjosti bodo sedeži odeti v kvalitetno Nappa usnje, prav tako tudi volan in armatura, na voljo pa bodo vsi tehnološki ”bonbončki” kot v ostalih različicah.

Novi Captur bo na prodaj z štirimi različnimi motorji. Dizelska ponudba vključuje 90 in 110 konjski dCi motor, oba z Start & Stop sistemom. Bencinska motorja sta dva, prvi 90 konjski TCe in drugi 120 konjski TCe, ki pa sta na voljo z samodejnim dvo-sklopčnim ali pa ročnim menjalnikom.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. Rok says:

    Ste prepričani, da bo tudi 0,9 TCe na voljoz dvosklopčnikom?!

AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG