Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Seat / Blaga a zanimiva predelava Seat Atece podjetja DF Automotive
AVTOBLOG-Seat-Ateca-Tuning (2)

Blaga a zanimiva predelava Seat Atece podjetja DF Automotive


Ste ob pogledu na Seat Ateco kadarkoli pomislili, da bi potrebovala nekaj ‘aftermarket’ dodatkov za boljši izgled? No DF Automotive je, zato so njihovi inženirji ustvarili tole.

Rezultat predelave je Seat Ateca, ki ne izgleda dosti drugače od standardne, saj so največje spremembe predelave očem skrite. Najprej so se lotili 2.0 litrskega TDI motorja, ki v osnovni različici ponuja 150 konjskih moči in 340 Nm navora. Temu so namreč optimizirali elektroniko tako, da je pridobil 63 konjskih moči in 120 Nm navora. To pomeni, da sedaj proizvaja impresivnih 213 konjskih moči in 460 Nm navora, kar bi moralo povsem zadostovati za vse dnevne opravke družinskega SUVa, sploh pa je to 23 konjskih moči več od trenutno najmočnejše dizelske Atece v prodaji.

DF Automotive, je španskega športnega terenca ravno tako opremil z KW vzmetenjem, že v osnovi lep izgled avtomobila pa so zaključili s kompletom MSW 48 platišč v velikosti kar 20 palcev, ki so obuta v pnevmatike velikosti 235/35. V podjetju ravno tako pravijo, da imajo na voljo velik nabor kompletov platišč, s katerimi lahko stranka prilagodi izgled vozila svojem lastnem okusu.

AVTOBLOG-Seat-Ateca-Tuning (5)

Po eni strani je škoda, da niso avtomobilu dodali še kakšnega dodatka, ki bi ga že na prvi pogled razlikoval od ostalih, po drugi strani pa menimo, da Ateca že v osnovi izgleda fenomenalno, nekaterim pa je ravno tako tudi všeč prikrit videz in imajo rajši spremembe, ki jih ne moremo videti na prvi pogled, pa vseeno naredijo veliko razliko v vožnji.

Torej kaj pravite na tako predelano Ateco? Je premalo ali ravno prav?

AVTOBLOG-Seat-Ateca-Tuning (9)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG