Prikaži kategorije
Domov / Novosti / Bentley V8 S dobi še več moči!
Bentley_Flying_spur (1)

Bentley V8 S dobi še več moči!


Flying Spur je naziv nadgrajenega modela. Dodatnih 21 konjskih moči izboljša čas do 100 km/h za celih 0,3 sekunde in poviša končno hitrost na 305 km/h.

Še hitrejši Flying Spur bo predstavljen na avtosalonu v Ženevi, ki se začne že čez 10 dni in bo kupcem dostavljen letos poleti. Poganja ga V8 motor z dvema turbinama, ki proizvede 521 konjskih moči. Je vmesni model med navadnim V8 motorjem ter kraljevim W12; vsi skupaj konkurirajo mogočnemu Rolls-Royce Ghostu. Poraba in ekonomičnost ostaneta nespremenjena in ostajata pri 10 l/100km ter 254 g/km.
Bentley_Flying_spur (2)

Dodan je gumb oznake “S”, ki izboljša zaviranje motorja, poostri odziv pospeševanja in prepreči samodejno prestavljanje v osmo prestavo. Pravijo tudi, da bo V8 S deležen predelanega vzmetenja, ki bo še bolj odzivno in prilagodljivo. Na zunanjosti opazimo nove oznake, črne reže hladilnika, zadnji difuzor in nova 20-palčna platišča s še več črnimi dodatki. Cena za vse te spremembe pa se bo po vsej verjetnosti dvignila nad 200.000 €.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG