Prikaži kategorije
Domov / Novice / Bencin še cenejši, dizel malenkost dražji!
filling-fuel

Bencin še cenejši, dizel malenkost dražji!


Po znižanju goriva 14 dni nazaj, bo danes od polnoči 95-oktanski, kot tudi 100-oktanski bencin 3.6 centa cenejši, dizel pa 1.4 centa dražji.

Po izjemni ceni dizelskega goriva, ki je že kar nekaj časa pod 1€ na liter, bo kljub nocojšnji podražitvi še vedno ostalo tako. Namesto 0,978€ bo tokrat 0,992€ na liter in se nevarno hitro bliža magični številki 1€.  Prav tako se bo podražilo kurilno olje, ki bo sedaj 1,5 centa dražji in bo tako 0,654€ na liter.

Najbolj veseli pa smo tokrat vozniki bencinskih vozil, saj bosta 95-oktanski in 100-oktanski bencin cenejša za 3,6 centa, kar pomeni da bo 95-oktanski sedaj 1,119€ na liter in 100-oktanski 1,171€ na liter.

Vozniki dizlov torej do polnoči še hitro na bencinsko črpalko, “oktanci” pa danes bolj nežno pritiskajte na pedal za plin in počakajte še do polnoči do naslednjega točenja.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG