Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi R8 V10 je pridobil nov dodatek – dve turbini ki…
Audi_R8_V10_Turbo

Audi R8 V10 je pridobil nov dodatek – dve turbini ki…


Predelovalna skupna Underground Racing je predstavila nov paket predelave za novega Audi R8 z V10 motorjem. Očitno 602 konjske moči niso bile dovolj, zato so ta motor ojačali in mu dodali dve turbini.

Če Vas zanimajo ekstremno hitro pospeševalni dirkalniki, ki so obenem tudi cestno legalna vozila, potem ste po vsej verjetnosti že slišali za podjetje Underground Racing. Gre za predelovalno skupino, ki so do danes zasloveli s predelanimi Lamborghiniji, ki so premogli več kot 1,000 konjskih moči in nepredstavljivo hitri čas do 100km/h. Tokrat pa so v roke dobili elegantni primerek Audija R8 Plus z veličastnim V10 motorjem, ki slovi za enega trenutno najboljših športnih vozil. Osebno, se ga nebi branil.

Audi_R8_V10_Turbo (1) 

Poganja ga 5.2 litrski V10 motor, ki proizvede 602 konjske moči, kar pa za predelovalce Underground Racing niti približno ni bilo dovolj. Zato so pripravili paket dveh turbin, ki močno povečata zmogljivost motorja. Točnih meritev tehničnih podatkov uradno še ni, vendar lahko sklepamo glede na prejšnje izdelke, da bo imel vsaj 1,000 oziroma še več konjskih moči. Rumena barva, tolikšna moč in pogon na vsa štiri kolesa…je sploh kaj bolj zabavnega? Zverinskem motorju lahko prisluhnete v spodnjem posnetku.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG