Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi R8 spyder s 620 konjskimi močmi
AVTOBLOG-AudiR8V10 (8)

Audi R8 spyder s 620 konjskimi močmi


Audi R8 je eden najboljših super športnikov vseh časov, po taki predelavi pa izgleda še bolj brutalno-

Audi R8 ostaja superšportnik za vsak dan. Izgleda dobro, ima odličen V10 motor pod pokrovom in velike zaloge oprijema, kot posledica odličnega Quattro štiri kolesnega pogona. Verjetno je edina možna kritika le ta, da je preveč ‘običajen’. Tukaj pride v poštev nemško tuning podjetje fostla.de. Specialisti za polepljanje avtomobilov z folijo s sedežem v Hannovru, so ravnokar razkrili svoj zadnji projekt, ki bazira na Audiju R8 V10 Spyder.

AVTOBLOG-AudiR8V10 (3)

Super športnik brez strehe, je po novem oblečen v zlato-krom folijo s črnimi poudarki ima pa tudi zatemnjene luči in stekla. Avtomobilu so s PP Performance nadgradnjo tudi dvignili moč V10 motorja z začetnih 517 konjskih moči na impresivnih 611.

Poleg večje moči je dobil še daljinsko upravljanje ventilov v izpuhu za športnejši zvok, vse skupaj pa lepo zaključi znižano KW podvozje in set gloss črnih, prašno barvanih platišč. Cena takega paketa je zajetnih 15 tisočakov.

Nam je zelo všeč pa vam?

AVTOBLOG-AudiR8V10 (2)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG