Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi AllRoad s platišči Vorsteiner izgleda…strupeno !
Audi-Allroad-Quattro-On-Vorsteiner-V-FF-102-Flow-Forged-Wheels-1

Audi AllRoad s platišči Vorsteiner izgleda…strupeno !


Nova platišča izboljšajo kvaliteto vožnje v zavojih, skrajšajo zavorno pot in izpopolnijo zunanji izgled vozila, ki je pripet na ta platišča.

Za vse, ki živijo v višje ležečih predelih Slovenije, kjer so večji del leta ceste zasnežene ali pa spolzke je Audi AllRoad popolna izbira. Z legendarnim Quattro pogonom na vsa štiri kolesa in dvignjeno višino vožnje, kot tudi določenim zunanjim podrobnostim, kot so “nedokončani” koloteki ter pragovi kaže vse znake vozila za vsak dan. To vozilo je pa tudi zelo priljubljeno med navdušenci nad predelovanjem avtomobila, zato je veliko izvedb znižanih in “spimpanih”.

Za lastnika takega vozila, je zdaj idealna priložnost montaža lahkih Vorsteiner Flow Forged platišč, ki močno izboljšajo zunanji izgled tega, že tako odličnega avtomobila. Ta platišča izhajajo iz kompleta Vorsteiner V-FF 102 Flow Forged platišč, ki z 10 agresivno oblikovanimi prečkami in nizkoprofilnimi pnevmatikami sežejo v srce vsakega ljubitelja avtomobilov. Platišča so velikosti 20×10, tako spredaj kot zadaj.

Audi-Allroad-Quattro-On-Vorsteiner-V-FF-102-Flow-Forged-Wheels-2

Ta kvadratna nastavitev deluje popolno z Audijevim Quattro pogonom na vsa štiri kolesa, kot tudi nudi odlično zmogljivost za bolj pestre dni, tako da je voznik lahko miren. Platišča so v živosrebrni barvi in so na voljo pri vseh distributerjih platišč Vorsteiner.

 

Omenjena platišča imajo tudi odlično razmerje med močjo in težo z več potrjenimi certifikati. Vorsteinerjeva Flow Forged Tehnologija je v povprečju 25% lažja v primerjavi z običajnimi platišči, kljub temu pa so platišča opazno močnejša. Za vse predelovalne navdušence so ta platišča več kot zadovoljiva, saj tako znižajo težo avtomobila, kot tudi držo, brez posledic na zmogljivosti avtomobila. Izboljšajo tudi zavorno razdaljo, hitrost v zavojih, kot tudi tehnične sposobnosti v vseh področjih.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG