Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi A8 tudi v karavanski različici?
AVTOBLOG-2018-audi-a8-avant-rendering (2)

Audi A8 tudi v karavanski različici?


Audi še ni uradno potrdil prihoda karavanske različice najbolj ”napredne limuzine” na svetu, vendar v primeru, da se za to odloči, bo zagotovo izgledala nekako takole.

Audi A8, trenutno brez dvoma velja za najbolj napredno limuzino. O njem smo že takoj po uradni predstavitvi že pisali, danes pa so se na spletu pojavile prve računalniške skice Audija A8 v karavanski različici.

Medtem ko drugi odkrivajo vso tehnologijo v novi admiralski ladji znamke Audi, se je X-Tomi, na podlagi fotografij limuzinskega A8, le-tega odločil ”dodelati” v karavansko različico, katero pri Audiju ponosno imenujejo Avant. Vizualne spremembe so seveda očitne, največ jih je pričakovano na zadnjem delu vozila in iz bočnega pogleda, razen tega, pa je ostal skorajda povsem enak limuzinski različici. Audi ni potrdil prihoda karavanske različice, kljub temu, da je predstavil Prologue koncept(iz njega je A8 črpal oblikovalske smernice) v Avant izvedenki.

AVTOBLOG-2018-audi-a8-avant-rendering (5)Audi bo v prihodnjih dneh začel z serijsko proizvodnjo modela A8, kupci pa bodo morali v nemčiji za osnovno izvedenko odšteti 90,600 evrov, kar je 3,400 evrov več kot za primerljivo različico BMW serije 7 in 2,155 evrov več kot za vstopnega Mercedes-Benz S-razreda. 

Vir: CarscoopsFotograf: X-Tomi Design
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG