Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi A4 poltovornjak by Smyth Performance
AVTOBLOG-Audi-poltovornjak (5)

Audi A4 poltovornjak by Smyth Performance


Smyth Performance vam lahko predela Audija A4 v poltovornjak. Vam je všeč?

Vedno nam je bil zanimiv avstralski stil poltovornjakov, kjer za osnovo vzamete katerikoli avtomobil in mu celotno zadnjo polovico zamenjate s funkcionalnim kesonom za prevoz večjih stvari. Videli smo mnogo različnih predelav, zaradi česar si včasih zaželimo, da bi take avtomobile izdelovali tudi proizvajalci sami. Predelave seveda niso vedno posrečene, vendar obstaja podjetje, kjer so ta proces predelave izpilili do popolnosti.

AVTOBLOG-Audi-poltovornjak (1)
Smyth Performance iz Warehama v Massachusettsu, je podjetje specializirano za predelavo avtomobilov v poltovornjake. V preteklosti smo že videli njihovo predelavo Dodge Chargerja, do sedaj pa je izgledalo kot, da ‘znajo’ predelati le tega in VW Golfa/Jetto. No pred kratkim so predstavili še svojo tretjo stvaritev-poltovornjak Audi A4/S4. Glede na slike izgleda, da je ta baziran na B6 generaciji modela A4, vendar o motorju pod pokrovom ne vemo nič. Pri Smyth Performance pravijo, da lahko poltovornjak naredijo tudi iz modela S4, ki uporablja 4,2 litrski V8 motor s 340 konjskimi močmi.

AVTOBLOG.Audi.poltovornjak.3

Izbira menjalnika in pogona ni pomembna, saj naj bi bila predelava mogoča na vseh izvedenkah, tako z ročnim kot tudi z avtomatskim menjalnikom ter s sprednjim ali štirikolesnim pogonom.
Smyth wam lahko na tak način predela tudi B7 generacijo A4/S4, vendar te stvaritve zaenkrat še nismo videli.
Avtomobil po predelavi ohrani vse originalne funkcije, dobi modificirane zadnje luči in drastično spremenjeno zadnjo stranico z modernim izgledom.

Resno upamo, da se bo ta znamka ‘prijela’, saj bomo le tako lahko v prihodnosti spremljali tudi kakšni ‘dražjo’ n bolj ‘odbito’ predelavo.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG