Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Aston Martin / Aston Martin z DB11 v preporod znamke
aston-martin-db11 (2)

Aston Martin z DB11 v preporod znamke


Aston Martin načrtuje veliko osvežitev znamke. Svoj projekt pa britansko podejtje začenja z naslednikom slavnega DB9, ki se bo imenoval DB11.

Leto 2016 bo za prestižno britansko podjetje zelo pomembno. Aston Martin DB11 bo predstavjen kot znamenje prihoda nove dobe znamke Aston Martin. Podjetje namreč namerava pod vodstvo novega direktorja Andy Palmerja vpeljati popolnoma novo modelno paleto, katere razvoj bo potekal naslednjih pet let.

aston-martin-db11 (1)

Čeprav bo DB11 ohranjal veliko atributov, ki so značilni in privlačni kupcem Aston Martinov, pa bo nedvomno osvežena notranjost, motorji in nekatere podrobnosti karoserije. O motorjih se zaenkrat širijo le govorice, vendar naj bi DB11 prejel močno prenovljen matični V12, kasneje pa tudi AMG-jeve V8 motorje.

aston-martin-db11 (3)

Autocar poroča, da je oblikovanje občutno spremenjeno v primerjavi z DB9, prejel pa naj bi nekaj podrobnosti, prvič predstavljenih na konceptih kot je DBX crossover, prvič prikazan na ženevskem avtomobilskem salonu v marcu in pa CC100, ki je bil ustvarjen ob stoletnici podjetja leta 2013.

aston-martin-db11 (1)

Vir: Autocar.co.uk
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG