Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Škoda / Ali uganete kateremu modelu Škode pripadajo zgornje luči?
Skoda_Kodiaq (3)

Ali uganete kateremu modelu Škode pripadajo zgornje luči?


Škoda draži z novimi približanimi fotografijami novega vozila, ki bo celotno predstavljen septembra letos. Do takrat pa si lahko ogledamo nekatere podrobnosti.

Štiri fotografije, ki jih je predstavila Škoda so se hitro razširile po spletu in omogočile prvi predogled novega sedem-sedežnega mestnega SUVa. Kodiaq bo celotno predstavljen 1. septembra letos v Berlinu, do takrat pa mora potencialne kupce še malo podražiti s spodnjimi približanimi fotografijami, ki prikazujejo nekatere podrobnosti vozila. Sprednji levi žaromet in reža hladilnika, zadnji žaromet, stransko ogledalo in platišče so predstavljeni na štirih fotografijah. Opaziti je pridih prestižne limuzine Superb, ki ima podobno oblikovane ostre žaromete, prav tako pa bo celotna oblika vozila, kot kaže bolj ostra kot ovalna. Fotografija ki prikazuje stransko ogledalo in stranski del vozila nas lahko opomni na Škodino materinsko podjetje Volkswagen, ki je pred kratkim predstavilo novega Tiguana, ki je prav tako z ostrimi linijami obšel svet.

Skoda_Kodiaq (4)

Kodiaq bo svoj debi doživel čez natanko tri tedne v Berlinu in takrat postal prvi večji Škodin terenec, ki bo lahko prevažal do sedem potnikov. S prtljažno prostornino 720 litrov z dvignjenimi sedeži in 2,065 litrov s spuščenimi bo lahko prevažal tudi predmete dolžine 2.9 metra. Dolg bo 4.7 metra in opremljen s celotno LED osvetlitvijo, kamerami ki bodo spremljale okolico, pomožnim sistemom vleke prikolice in kar nekaj povezljivimi progami. Pričakujemo lahko značilne Škodine 2-litrske bencinske in dizelske motorje, povezane z ročnim šest-stopenjskim ali sedem-stopenjskim DSG avtomatskim menjalnikom. Na voljo bo prav tako štirikolesni pogon.

Včeraj pa je Škodin YouTube kanal namenjen Nizozemskemu trgu objavil kratek posnetek, ki prikazuje več fotografij in vzbuja napetost pred predstavitvijo čez tri tedne. Mi se že veselimo novega terenskega konkurenta, pričakujemo pa lahko zelo dober odziv javnosti.

VIDEO: 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG