Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Alfa Romeo / Alfa Romeo Giulia QV se pokvari med dirko proti M3 in C63 AMG!
AVTOBLOG-giulia-m3-c64amg-qv (4)

Alfa Romeo Giulia QV se pokvari med dirko proti M3 in C63 AMG!


Alfa Romeo mora nujno izboljšati zanesljivost svojih vozil, v kolikor se z Giulio Quadrifoglio želi kosati z najboljšimi nemškimi tekmeci.

Kljub temu, da večina novinarjev hvali Alfo Romeo Giulio Quadrifoglio, smo na spletu prvič zasledili tudi takega, ki ni preveč navdušen iz preprostega razloga, med dirko proti BMW M3 in C63 AMG je namreč prišlo do okvare Giulie.

Vsi se zavedamo, da mora Alfa Romeo nujno izboljšati tudi zanesljivost svojih vozil in se postopoma otresti stereotipa ”kvarljivega” avtomobila, če se hoče kosati z nemškimi tekmeci. Zanimivega testa so se lotili na Youtube kanalu z imenom Pistonheads, kjer so želeli primerjati Mercedes-AMG C63 S, BMW M3 Competition  proti Giulii Quadrifoglio. Žal, se je Alfa pred ”primerjalnim” testom odločila ”pokvariti”.

AVTOBLOG-giulia-m3-c64amg-qv (1)Kmalu po prižigu opozorilne lučke za motor se je vozni profil zaklenil na ”normal” avto pa postal neodziven, saj ga je motorni računalnik zaradi varnosti drugih komponent omejil na določene obrate.

Zmaga je na koncu pripadla BMW M3 s Competition dodatnim paketom, ki se je predstavnikom zdel najbolj ”zabaven” na stezi. Kljub temu, da se M3 v teoriji po moči težko primerja z ostalima dvema, se to v vožnji ne opazi tako zelo, kar bi lahko še dodatno pričalo o tem, da BMW M motorji razvijejo več moči kot je sicer zapisano na papirju.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG