Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Alfa Romeo / Alfa Romeo Giulia Coupe prihaja že prihodnje leto!
AVTOBLOG-AlfaRomeoGiulia-Coupe (4)

Alfa Romeo Giulia Coupe prihaja že prihodnje leto!


Alfa Romeo je morda res preložila načrte za izgradnjo večje limuzine, ki bi tekmovala z BMW serijo 5, za nekaj let, vendar so potrdili, da bodo zato pohiteli z izdelavo trovratne Giulie Coupe. BMW M4, boj se!!

Automotive News poroča, da bo težko pričakovana trovratna Giulia Coupe na ceste zapeljala še pred koncem prihodnjega leta, s čimer bo ciljala direktno na težko konkurenco kot so BMW serije 4, Audi A5 in Mercedes Benz razred C Coupe. Že v februarju so se pojavile govorice, da bo Giulia Coupe doživela svoj debi na ženevskem avtomobilskem salonu, vendar se to žal ni zgodilo. Ravno te nove informacije pa vračajo upanje vseh navdušencev nad to italijansko znamko in hitrimi športnimi avtomobili nasploh, znani dizajner X-Tomi design, pa je za vas naredil tudi slikovni predogled.

AVTOBLOG-AlfaRomeoGiulia-Coupe (5)

Izdelava Giulie Coupe se zdi naslednji logičen korak, ki za podjetje v primerjavi z razvojem novega avtomobila ni le dosti cenejši, temveč bo s tem Alfa tudi razširila svoj športni potencial ter privlačnost in tako vzpodbudila potencialne kupce znamk Mercedes Benz, BMW in Audi, da tudi sami okusijo to italijansko strast.

V kupejevski različici Giulie lahko ravno tako pričakujemo enako motorizacijo in kombinacijo pogonov, kot jo že lahko najdemo v limuzinski različici Giulie, kar pomeni, da lahko zagotovo računamo tudi na 2.9 litrski twin turbo V6 motor v različici Quadrifoglio. X-Tomi design je na osnovi Giulie naredil še enkaj drugih možnosti, ki verjetno z izjemo Coupe različice, ne bodo nikoli zapeljali na ceste, vendar so vseeno zelo zanimive za pogledati. Katera pa je vam najbolj všeč?

Avtoblog_AlfaGiuliaQV_tuning

Vir: AutomotiveNewsFotograf: X-Tomi design
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG