Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Alfa Romeo / Alfa Romeo bo odpravila pomanjkljivosti Giulie QV!
Avtoblog_AlfaGiuliaQV_Tuning (10)

Alfa Romeo bo odpravila pomanjkljivosti Giulie QV!


Ne glede na to koliko hvale in odobravanja je prejela Alfa Romeo Quadrifoglio, še vedno ni nobena skrivnost, da ima tudi nekaj ‘porodnih’ težav. No ravno to, naj bi Alfa pri 2018 modelih spremenila in dodelala.

Alfa Romeo Quadrifoglio je velika ljubljenka vseh avtomobilističnih novinarjev po svetu, ki pa vseeno priznajo, da ima svoje muhe. S tem ni seveda nič grozno narobe, saj so alfini inženirji poskrbeli, da je avtomobil skorajda popoln točno tam kjer zares šteje – pri zmogljivostih. Se pa vseeno najdejo manjše nevšečnosti, ki otežujejo življenje s Giulio QV in nekako kvarijo celoten vtis. Na srečo so se pri Alfi odločili za avtomobile modelnega leta 2018 to odpraviti in jih s serijo manjših dodelav tudi odpraviti ter s tem zagotoviti, da je vsaka Giulia QV boljša od prejšnje.

Avtoblog_AlfaGiuliaQV_Tuning (9)

Za začetek morda ni presenetljivo, da se je dvignila tudi osnovna cena in sicer za okoli 1250€. To predstavlja znaten preskok, ki pa vseeno ni dovolj velik, da bi potencialne kupce odvrnil od nakupa, sploh pa za ta denar po novem v standardni opremi dobite še dva pomembna dodatka, ki omogočita Giulii, da postane boljši avtomobil za vsakodnevno uporabo. Prvi je sicer sestavljen iz dveh varnostnih sistemov in sicer opozorilom proti naletu in avtomatskim zaviranjem v sili, ki skupaj prispevata k varnejši vsakodnevni uporabi.

Drugi, mogoče bolj dobrodošel dodatek, pa je po novem standardni 14-zvočni Harman Kardon audio sistem, ki predstavlja ogromno izboljšanje v primerjavi s standardnim ozvočenjem in je zelo dobrodošel dodatek, če boste v svoji Alfi preživeli ogromno časa. Ta sistem je do sedaj stal 750€, medtem ko sta oba varnostna sistema stala še nadaljnih 400€, kar pomeni, da je v resnici cena višja le za 100€, kar pa ni nič, saj za dodaten denar dobite še množico manjših izboljšav, ki naj bi zagotovile odpravo dosedanjih ‘gremlinov’ in manjših nevšečnosti z avtomobilom. Vizualno bo avtomobil ostal enak, pa vendar ali lahko kdo oporeka temu videzu?

Bravo Alfa!

Avtoblog_AlfaGiuliaQV_Tuning (2)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG