Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Jaguar / AC Schnitzer po novem predeluje tudi Jaguarje
AVTOBLOG-JaguarFpace-ACschnitzer (13)

AC Schnitzer po novem predeluje tudi Jaguarje


Ne glede na to, da je nemški tuner AC Schnitzer znan predvsem po predelavah avtomobilov znamk BMW in MINI, so se sedaj lotili še Jaguarja. Začeli so kar z modelom F-Pace.

To je torej prvi Jaguarjev model, ki so se ga lotili inženirji nemškega tuning podjetja AC Schnitzer.

AVTOBLOG-JaguarFpace-ACschnitzer (15)

Začenjši z izpuhom, ki so ga iz nerjavečega jekla posebej za ta avtomobil izdelali pri AC Schnitzerju, daje avtomobilu globlji in športnejši zvok iz dveh ali štirih zaključkov izpuha, ki pa so lahko krom ali ‘športno črne’ barve. Ravno tako lahko vgradijo posebne dušilce zvoka na dvo in tri litrske dizelske motorje za izboljšanje zvoka, ponujajo pa tudi zvočni modul, ki ima šest prednastavljenih ravni glasnosti katere upravljamo preko daljinskega upravljalnika.

AVTOBLOG-JaguarFpace-ACschnitzer (21)

Vzmetenje vam lahko znižajo za 20 mm spredaj in 25 mm zadaj z njihovim paketom športnega vzmetenja, ki obenem zniža center težišča in ga naredi tudi vizualno privlačnejšega. V kolikor si želite še več ‘vizualne posebnosti’ pa si lahko omislite še športnejši ‘bodykit’ z zadnjim spojlerjem, ki je seveda nameščen na vrhu prtljažnih vrat.

 

AC Achnitzer, ravno tako kot del predelave ponuja set 22 palčnih platišč, ki so na voljo v dveh barvah in sicer črno-srebrne ali črno-antracitne barve, obute pa so v pnevmatike dimenzij 265/40.

Motorja in samega pogonskega sklopa predelava ne zajema, saj je ta le kozmetične narave, zato moč motorjev in zmogljivosti različnih modelov ostajajo enake. Za ceno je seveda kot pri večini takih predelav potrebno poslati povpraševanje, saj je zelo odvisna tudi od kombinacije željenih elementov predelave.

AVTOBLOG-JaguarFpace-ACschnitzer (18)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG